Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da niste povecavali akcize na duhan, sad bi radila i fabrika duhana sarajevo, ne bi bilo crnog tržista a budžet bi bio još puniji
To sto su zatvorili fabrike u Sa i Mo je rezultat stranih lobija,a ko je u bio talu se zna.
samo vi dizite akcize i raumisljajte o crnom tržištu ....
Vala suh duhan jedva pusimo
Trošak proizvodnje jene kutije cigara oko pola marke, cijena 7 maraka ahahaahahh ahahahahahahah ahahahahahahahah
Kakva ba edukacija? Stojim na semaforu kod Drvenije, lik koji stoji naslonjen na zidicu prilazi malo i pita treba lo duhana... Ne jenjava jer ne radite nista, misevi mali
Pušači smo mi svi sa ovakvim izabranim poliZičarima . To su sahanolisci i prodali bi sve što stignu
Hm... potrebna edukacija da se ode na nekoliko kljucnih lokacija... medjutim rado podrzavam crno trziste zbog namjernog unistavanja FDS...
Pusti cu dok ne crknem
Pusit cu
Edukacija nego šta, ništa bez edukacije, edukacijom zaustaviti šverc duhana i cigareta, kako se uvijek i radilo! Za to vrijeme poskupljuvati cigarete, sve dok ne stignemo Britance, Švabove i onu napast iz Skandinavije!
Hahahaha jel se vi salite sa nama?? Pored toliko problema vi forsirate ovo kao neki problem..da hapse babe i djedove..e show..
Okanite se više crnog tržišta duhanaSmanjite akcize na duhan sa 88% na 20% svi če kupovati cigare u traficiMalo vam para pa hajde da ganjamo švercere duhana a droga prolazi ko sposlom.
Zar je vazno zasto su prodate 3 fabrike duhana. To se morali prodati, ali je samo pitanje jesu li politicari postigli najbolju mogucu cijenu i koliko su oni sebe namirili. Ukinuti crno trziste duhana iz Hercegovine, pa to je tisucljetna tradicija, a demokratija im omogucila. Zasto se ne pitate zasto se ne prave fabrike vode? Koliko se uvozi vode u BiH?
Samo prirodno, bez hemije i podrska proizvodjacima a ne privatnoj drzavi...
Pa ni jednu fabrike duhana nemamo u državi. Trebam Poljacima davati pare? Ne! Radije čusinu pušiti negiranja njima davati. Ugasiti Fabriku u Sarajevu je za zatvora
Bolje i to nego da narod kupuje cigarete iz poljske. Njiva prodao Fabriku Duhana Sarajevo Poljacima a ovi zaustavili proizvodnju otpustio radnike i zaključali fabriku a Sarajevsku Drinu i ostale cigarete proizvode u poljskoj i dovoze u BiH kao proizvod FDS tako da ni fening od toga ne ostaje u državi. Aferim Nikšiću doći će vrijeme kada ćemo vam imovinu oduzimati i namirivati dugove i štetu koju ste nanijeli državi i narodu.
To je nista.. sve da im se uzme i Bakiru i Dodiku i Covicu ne mozes namiriti ni 20% unistenog..ojadili su drzavu sto Hitler nije Njemacku..
Njiva prodao Fabriku Duhana Sarajevo Poljacima a ovi zaustavili proizvodnju otpustio radnike i zaključali fabriku a Sarajevsku Drinu i ostale cigarete proizvode u poljskoj i dovoze u BiH kao proizvod FDS tako da ni fening od toga ne ostaje u državi. Aferim Nikšiću doći će vrijeme kada ćemo vam imovinu oduzimati i namirivati dugove i štetu koju ste nanijeli državi i narodu.
Ja nepušač već pitam laički ko je i zašto tri 3 fabrike duhana prodao u zemlji BIH gdje je više od 50% stanovništva korisnici cigareta.