Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pusti sniženja, što imam od 20% sniženja na čokoladu na blok čokolade od 7 eura? Čokolada koja je u prošlosti rađena da bude pristupačnija svima, ona s rižom, osim što se većinom sastoji od zraka zahvaljujući napuhanoj riži je bila nekih 2 eura prije 3-4 mjeseca? Tko je tu budala, mi to ne moramo konzumirati a vi ćete potrošiti na proizvodnji.
Velika Dorina 10 KM pa od cega je ... smijesno
Uobicajena praksa kod nas a kod nekih sam uocio i jos gore....na primjer Mercator napise bubam sir gauda snizen 37% zuta cijena a ono cijena navodno 18.95 KM a ja nikad nisam vidio da su prodali kg tog sira po toj cine i jer ih redovno obilazim. Znaci stara cijena iz glave nisu je ni drzali neko vrijeme.
kod nas ima ih preko pola
To kod nas Imtec radi, digne cijenu pa spusti na sličnu ili istu tokom sniženja.