Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Širite posao, krenite razmišljati i o proizvodnji struje. Hidro, solarne elektrane, krenuti od malih postrojenja par kW pa polako rasti, zapošljavati stručnjake, mašinstvo, elektrotehnika, elektronika, građevina....nadgraditi to što radite....
Poz za brata Hangu i prijateljsku nam Tanzaniju, poseban pozdrav za lavove iz Serengetija.
Afrika je kontinet budućnosti, nesvrstana vanblokovska međunarodna politika je jedina poštena i ispravna politika, Tito je bio Bog na Zemlji!
B.R. bi trebao malo ponoviti gradivo iz fizike ili se jednostavno raspitati, kod AI npr. Nego, pitacu opet ovako javno. Jel stvarno Energoinvest radi nesto ( projektuje, proizvodi, montira) ili je ipak rijec samo o trgovini, koristeci ime nekadasnjeg giganta? Bilo bi mi drago ako ce se u BiH proizvesti bar dalekovodni stubovi, a mogli bi i trafoi, ormari, kablovi,... Bilo bi lijepo da nasi ljudi odu raditi tamo, rukovoditi.
Treba peticiju napraviti, da se sarajevski aerodromu preimenuje u Aerodrom "Emerik Blum"
Blum? Je li to od Maje Šuput mali?
napokon opet direktor koji se bavi projektima po svijetu, a ne samo gasom
Bravo za ENERGOINVEST !! Ipak se trude i bore na svjetskom nivou.
Lijepe vijesti :)
Nije "kilovati" nego "Kilovolti"
De bi li novinarski!
KV novinar...