Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lako je. Novac prestanete slat Ukrajini i date farmerima. Ne slusate Amere, nego gmedate svoj interes.
Ljudi ne shvataju koliko mi izvozimobu Njemačku. Ako se smanji potrošnja u Njemačkoj, šta ćemo mi? Ovdje kao da se niko ne sjeća perioda prije olakšica za posao. Ja se sjećam rada za dnevnicu od 20 maraka na bausteli, 10 sati. I to jedva nađeš.
Golf 8 ce biti 50000 eur osnovni model sa strujom iz zelenih izvora
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nadamo se da ne može jer Njemačka je evropski motor otimačine. Svuda su njihovi trgovački lanci, banke,osiguravajuća društva,telekom izvlače novac iz drugih država,uzimaju im najbolje mlade ljude.... Zamislite da Hastor (ASA) ili Ahmetlić (HIFA) koji imaju stotine miliona eura kapital idu od jedne do druge manje firme i uzimaju im ljude ,uništavaju ih. E to Njemačka radi sa istočnoeuropskih državama.
Upravo tako, kad uspori ekonomski rast, onda fali (jeftine) radne snage, malo stvaranja monopola uništavajući (kupujući) one manje domaće firme i firme u drugim zemljama, ali u jednom trenutku i tome mora doći kraj. Čak i velike subvencije poljoprivrede u bogatim uništavaju poljoprivredu u siromašnijim zemljama koje nemaju toliko para, a neki se dive farmerima, a farmeri protestuju protiv uvoza jeftinijih proizvoda zapravo.
Njemački ekonomski motor je Autoindustrija, ali pošto su zeleni uništili tu industriju nepiše se dobro Europi.
Dok su zeleni na vlasti nece se ici na bolje. Pozz iz Bayerna.
Jarane, pitanje je kako će naša propala drzava prezivjet svoje krize. Lako je za Njemačku, to je jaka ekonomija.
Trebaju Putinu muda gladiti, a ne onoj senilnoj budali i bedelima oko njega.
Eres ce uništit Njemačku ptivredu vepar iz laktasa je najavio uvodjenjem svojih sankcija njemačkoj a potvrdio je i slunto viškovic🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Fali njima saradnja sa Rusijom i jeftiniji Ruski energenti. Tacka.
Skupa energija + skupe sirovine + nesposobni politicari + zelena agenda + porezi na sve i svasta + inflacija + kina === kriza!
Ne može, i nije mi žao. Ne može se biti uspješan i šipu racku balzamiranom iz Bijele Kuće
Kvragu, uspjeli smo i Njemačku pokvariti.
sace nam svabe na ausbildunggg
Kako nece.. zadnji put izmislili Opel-a od tad nista
SDA botino. Ima li za sendvica, da li B@kir? Jel mamica dala da podojis?
"Njemačka mora "raditi na puno stvari", ali počinje s "pozicije snage, što je stvarno duboko", rekao je za CNN." Mislim da ste s ovim "zakucali"!
AFD ce time profitirati i preuzeti kontrolu
Bosanskohercegovački motori razvoja su kantoni KS, TK, i ZDK. Bošnjaci💪 Ekonomija privreda biznis razvoj napredak.
Oni ako se ugase nas ce “šćapom” prevrtat ko kanalima