Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Trojci i Nikšiću. I ja ću se vama zahvaliti. Evo čitam ništa plate, ništa penzije, ništa bolji standard, samo ovo poskupljenje i helikopter. Padali su i prije vas i vi ćete.
Samo sumanut covjek moze trojci dati glas.
Idu uhljebi u rudnicima i elektroprivredi da se zastite..niko od silne administracije da dobije otkaz..sve politicki tatini i mamini sinovi su tamo..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zašto pišete 10% kada je poskupljenje skoro 20%... Jel' imamo slobodu da ne koristimo mrežarinu...
Šta bi od minimalne plate 1000KM sa početkom 2024. g.? Zatim od juna 2024. g.? Izgleda, od tog povećanja ništa.. Idu izbori, nekoga treba zaokružiti..
plakati za Fadilom!
Treba sirotinja da nadoknadi njihove talove ….
jel to Konakovic opet hoce na Hadz? Prosli put je od redukcija isao sad hoce od struje
Najmanji je problem što će struja poskupit. Niko ni ne priča o tome što će se struja iz hercegovačkih fotonaponskih elektrana prodavat bošnjacima za javnu rasvjetu, pa ćemo ostat u mraku ako budu obarali tendere žalbama. Najveći uspjeh nove vlasti, svaka čast, ima li još neki način da nas blokirate i uništavate ko narod
ovo ce penzionere izvest na ulice
a ne razmisljaju da smanje admiinistraciju ,navukli nepotrebnih radnih mjesta po svim sektorima,to je baza biračkog tijela svake vlasti . Smanjite prvo troskove pa onda da vidimo treba li poskupljenje.
E samo još treba struja da poskupi
Plaćamo nameta,koliko i struje..mrežarine,mjerna mjesta,obnovljivi izvori,rtv taxa...to nigdje u svijetu nema,samo potrošnja kwh
Trebalo bi da pojeftini struja za domaćinstva
Samo poskupljujte vidite dase narod ne buni nema protesta to vam daje za pravo da poskupi struja .A i vama je bolje plate će bit veće uživajte dok vas narod podrzaje.
hahahah ma ne ce mooo mo 10 posto samo ce mo mo 5 i tako nas ebuuuuu
Nećemo mi blok tarife za struju a trebala se samo najniža tarifa ispregovarati-korigovati na više kWh. Ovako svima 10% pa nek je svima isto hahaha samo pošteno. Vrijeme je za solarne panele narode - pa prodaješ još struju EP I onda se raduješ poskupljenju haha
Nermine Nikšiću stvarno nisi za vlast ti maximalno možeš biti opozicija i da iz nekog čoška kritikuješ a finansija ima gdje da se uzme.
Sta smo dobili trojkom, kartelaše, kriminalce, dezertere, par tobogana ne opravdava povecanje cijene struje
buahahahha sda botinoo
Ja licno sto osjetim subvencija i u privatnim vrtićima ako dijete nije upalo u drzavni, naknada za porodilje, nova pruga i novi klimatizirani tramvaji. Meni licno bolje nego SDA mafija kako god.