Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruenjem Jugoslavije sruen nam je suverenitet, i napravljene su drave gdje se ni narod ni politiari nee nita pitati. Strane kompanije, zajedno sa stranim diplomatama i domaim korumpiranim politiarima, namjenili su BiH i Srbiji da postanu veliki europski rudnik sad kad je veina, posebno omladine, iselila. Potpuno unitene vode i ivotna sredina, a koncesione naknade i porezi na dobit su mizerni i drava ni narod od tih rudnika nee imati nita.
Sjetite se ko hoe kod nas obnavljati prugu Doboj - Tuzla - Zvornik i zato, za 500 miliona eura, a u TK jo nema potene ceste.
Onaj ko je prvio proglasio republicku suverenost i pogazio ustav SFRJ. I sve se to desilo prije prvih republickih izbora.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Od Zvornika cela dolina Drine bice otrovana i pojas od nekih 30/50km na obe obale bice unisten i opasan za zivot...
otjeraj jos to malo stanovnika sto imas
Ako to proe srbija ima da nakupuje oruja do besvijesti.
Prodali bi mater rodjenu, da ne prodaju dio zemlje. Nama se sprema isto.
zanima me gdje su Lopare,u BiH ili Srbiji
Kada je Aleksandar Vucic izgovarao sada vec cuvene rijeci: Ne dam Gazivode, eto ne dam, ili Ne dam Valach, posljedice su bile strahovite. Ni ovo ne mirise na dobro.
NE rudnicima litijuma, neeeeeeee!
Interesantno, srbija u zamjenu za litij trazi rs, sjever Kosova i Crnu Goru. Hoce li to i dobiti?
Interesantno, srbija u zamjenu za litij trazi rs, sjever Kosova i Crnu Goru. Hoce li to i dobiti?
Vucko prodo citavu Srbij
Da bi se dobila tona litijuma, potrebno je u prirodu pustiti 500 000 litara tokdivne vode. Pa vi sad racunajte. A najvece rezerve litijuma u Europi se nalaze u Njemackoj, medjutim tamo je zabranjrna eksploatacija!
Slaveni, najbrojniji narod Evrope. Razvaljeni, podijeljeni, raseljeni, zavaeni... a nemaju svoje drave. Zato nam svima vladaju strani hohtapleri. Pljakaju i truju, i duu i tijelo.
Ostatak regiona je rs,sjever Kosova,dio Crne Gore na koje Aco pretenduje.Nadam se da e te narod do tada otjerati sa vlasti pa da svi u regionu odahnemo.
Ako iko osim vladajucih vidi koristi od toga povlacim se u mirovinu
kupice ih, ti se prodaju za parizer.
Financial Times izvjetava da se Srbija priprema da odobri eksploataciju litija, to je ogromna ekonomska prilika.
Vui je uinio mnogo za Srbiju, podigao je standard graanima i otvorio vrata za najvei evropski rudnik litija.
Vui je uinio mnogo za Srbiju, podigao je standard graanima i otvorio vrata za najvei evropski rudnik litija.