Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi pricamo o uvozu radne snage, a sve sto treba da uradimo je da podijelite otkaze uhljebima i rijesili smo problem
Ukinuti kanote i entitete i mirna Bosna. Bili bi Svicarska
Dobro je i tih 54 posto kad imamo drzavu, 2 entiteta, 10 kantona, Brcko distrikt, opstine, pa onda ide prosvjeta,zdravstvo,policija,vojska,sudovi... nema kraja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ZA PROTESTA JE ZRELO
Frisak botovski profil... nadam se zbog tebe da imas neku licnu korist u obliku drzavne platice ili tendercica, a ne da stvarno vjerujes da su nam sda df sbih itd rjesenje... to bi vec bilo tuzno
SAMO DA PADNU ZADUŽIVAČI I JAHORINCI, ŠTO MILIJARDU UKRAŠE, U CRNO NAS ZAVIŠE. NIJE VALJDA DA MISLIS DA ĆE OVAJ MASNI NEŠTO? POGLEDAJ GA TU JE SAMO DA NAS U CRNO ZAVIJE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Forto , magare babino, nikad igrač nije naigrao koliko je svirač nasvirao.
A vi ih podržavate tako što ste im nametnuli sto harača i tjerate ih od šaltera do šaltera za svaku glupost. Ne budite licemjeri. Sve u familijama vam je na budžetu.
Dobro jutro Forto, hahaha. Nazalost ti si jedan od ti iz drzavnog sektora. Od ti 54% treba vas svega 25%. Drzave nema bez jake privrede i ekonomije Forto. Grad Sarajevo je postao grad usluzni djelatnosti trgovine i ugostiteljstva, a prije 30 godina taj isti grad je imao najmanje 8 fabrika i to kako poznati u EU tako i u svijetu. A vi sve unistili. A ti 54% koji rade svega vas je mozda 10% kopetentni i skolovani koji obavljaju svoj posao u drzavnim institucijama zato nam je drzava nikakva.
Sve same budalestine a ovi s3 nekako slucajno obogatili preko noci a radnici nisu radnici nego rob.vi i jos hoce da im se popravi zakon da mogu jos vise .... posto u ovoj drzavi nema ni opozicije ni sindikata kakav bi trebao biti jedina opcija je da ko moze ode odavde, borba je uzaludna
Ne može privatnik opstat.Inspekcija na svakom čošku.Fortek.
A zašto si ti baš u tih 54% ??? Zašto ne odeš kod privatnika da radiš ???
e moj Forto koja si ti dalaBu, tek kad privatizuješ državne kompanije tada nema države, država ostaje bez kapitala i postaje ovisna o mmf-u i sl.
I 90% stranačkih i familijarnih kadrova bez obziran na stručnu spremu Koje sti vi postavili iako ste u kampanji rekli da nećete
dobro si rekao samo jos objavi spisak koliko ste samo vas trojica uvalili ljudi na drzavne jasle to ste jedino i radili
G N O M i G E J Č i na
Ubijate i gazite privatni sektor da bi ovi opstali! Nameti, inspekcije... Investitori bjeze, kompanije se zatvaraju. Opstaju samo podobni! Govorim iz iskustva, nazalost.
Jel ovo onaj sto bi da nas zaduzi sto je moguce vise i time se jos javno hvali?Zreo si ti za hladovine odavno,pripremi se cim sletis sa vlasti.Taji u sred korone dodjeljivao poticaje i lovu.
Zasto to ne kazes onim koji su te postavili njezni gospodine Forto? U Srbiju su EU i USA ulagali i kapom i sakom - u periodu 2013-2015 Srbija je cak bila zemlja sa najvise ulaganja na SVIJETU po glavi stanovnika. Hrvatsku da ne spominjem - FACC kod njih otvorio pogon, koji radi ono sto je nas Soko Mostar nekad radio - a nama zabranili da radimo bilo sta u vezi aviona. Cak i one makete pokrali da sataru svaki trag tradiciji aviatike u Mostaru i BIH.
Kad ovog lika vidim, odmah mi se bjezi iz Bosne./ Preuzeli vlast i sada samo laprdaju floskule umjesto da krenu u sveopcu reformu, od A-Ž../ Skoro da su gori od SDooo.
Neka ti imas najbolju fotelje milijone koj dobija od Dodika salje na Kipar, Luxembourg, Svicu itd!?