Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da ste jusufa a.s. poslušali..bilo bi vam žita.
A Ukranija ih ne hrani?
U čitavom svijetu ista priča.. ukrajina, smanjeni prinosi, prekinuti opskrbni lanci, inflacija.. samo covid jos nedostaje
Naravno!
Kao sto sam rekao, belaj nam sada dok jedemo proslogodisnju zetvu, a tek iduce godine nastaju pravi problemi... Ukrajina 50% u najboljem slucaju (ako Rusi ne pocnu paliti polja), Rusi ne izvoze, Fra mozda 50%, Indija zaustavila izvoz.... Biti ce 2023:a za pamcenje izgleda
koja crna suša, a pouzdana vremenska prognoza 7 dana ako i toliko.
Haha, ovi vidoviti🤣🤣🤣, predvidjeli virus, predvidjeli glad, evo i sad unapred znaju da ce susa biti🤣🤣🤣, sve splanili, za haos spremni.
Hhahaahahahahahahha! NIje jos ni posijano a vec znaju da ce biti susa i losiji urod! Recite nam vise otvoreno zelimo izazvati glad na cijelom svijetu!
de procitaj bar pola teksta