Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odose i Iranski energenti ka Kini, Indiji itd Osta "stara dama" gole guyice! Iskreno Europa nije bolje ni zasluzila nakon svega sta su radili po svijetu zadnjih 500-600 godina!
Nije Evropi ovo niko uradio, nego oni sami sebi.
Propade izolovana Rusija...
A što plaćaju u dolarima, što ne u rubljama???
Ljudi neće sankcije djelovati danas ali hoće sutra...vidjet ćemo šta će ruski narod za 12mjeseci da kaze kako sankcije djeluju..Gazprom i putin će biti OK sa i bez sankcija a Rusija???
Sad ce Zapad uporedo sa novim paketima sankcija koje nikog zivog ne doticu niti interesuju, poceti da kmeci kao i uvijek do sada
Nemaju Rusi para,sve lažu.....
Iranci iskreni prijatelji BIH u proslom ratu kao i sada.
O cemu ti? Pa Rusi su neprijatelj Bosne a Iran ih podrzava. Iran je na pogresnoj i to na strani koja gubi.
A realno Iran je predugo čekao skidanje sankcija. Pored tolikog prirodnog bogatstva mogu oni i bolje živjeti. Što Evropljani nisu otišli i uložili ovih 40 milijardi pa da Iran snabdijeva cijelu Evropu. Druga zemlja na svijetu po zalihama.
Ebemga, zar ovdje ne ide dativ? "pomaže IransKOJ naftnOJ kompaniji"? Koji li crnogorac pise za klix?
Kome pomaze - Iranskoj naftnoj kompaniji | Koga pomaze - Iransku naftnu kompaniju | Oboje je ispravno, ovisno iz kog ugla pises.
Nema "koga pomaže" u bosanskome jeziku :)
Placanje dronova koji su neki dan najavljenji iz Irana za Rusiju. Moze li prozirnije. Za koju sedmicu gledajte vijesti o dronivima koji se uspjesno koriste protiv Ukrajnaca
Nema sta, sankcije bas rade posao. Gdje Ursula da ovo objasni?
Koliko moras biti g... da skontas da Iran nije u Evropi.
Amerika će prodavati oružje istočne zemlje će imati jeftine energente a EU s*ebana totalno. Ako naši i dalje budu vikali EU i nato su spas onda smo tek mi na*ebali
Odose bacuske u saht...
Jesi glup ko noć. Ode tvoja Njemačka u koju si tako strastveno zaljubljen.
sjb nas amerika i sa iranom i sa rusijom, da su pustali iransku naftu na trziste cijena bi isla dole
Eto koliko kostaju dronovi...