Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bombardujte nas jedan dan ovako pozitivnim temama a ima ih sigurno koliko ti Bog hoce. Da se malo odmorimo od Sda, Hdz, Hane, Ele, J-lo i slicno. Hvala.
Gradačac je pored Tešnja, Goražda i Gračanice jedno od bosanskih čuda. Jednostavno se uvjeriti ako se ode u industrijsku zonu ili obiđu okolna sela sa raznim farmama ili posjeti pijaca Arizona. Taj grad okreće veliki novac.
Pozdrav za Gradačac iz Pelagićeva.
Gradonačelnik Dervišagić je pomeo zelenu SDA mafiju i njezine podguzne muhe SD i DF i zato Gradačac cvjeta! Fadil u Gradačac za 8 godina nije donio ni marke! Doveo je samo Bakira i Sebiju al uzalud! U Gradačcu crveno caruje!
Budimo svi ko ovi ljudi iz Gradačca. Gradimo i pravimo što više čuda u ovoj državi.
A ostali region su impotenti, je l?
A gdje je dio prošlosti o kapetanu koji se suprotstaviti okupatorima sa istoka?
Hvala za članak bez one trojice!
Dođem nedjeljom u obilazak,kula na gornjem gradu zatvorena za turiste .Radi ćevabdzinica,jedan konobar .Čekao na piće čitav sat. Inače, gradić je čist i lijep.
Konacno neka lijepa i normalna vijest..
U BiH ulagati nesto? Pa to je propast.
Ja znam da imaju potentnu rakiju
Potencija je od afričke šljive.
Ratni profiteri kao i oni u Srebreniku koji su se obogatili na tuđoj nesreći.
treba mu samo Afrička šljiva da bude potpuno potentan😀
Sad samo radnika fale iz Bangladeša!