Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav paradajz...hemija cista.... u sir stavljaju celulozu..... nema veceg apsurda kada udjes u prodavnicu hrane a jedan dio oznacen kao zdrava hrana... sta je onda ostalo? Smece..naravno.
napravite sebi talijanski sos od paradajza, sastojci: skuvani paradajz, bijeli luk, luk, bosiljak, sol, voda, maslinovo ulje - ide uz sve: pizze, tjesteninu, na hljeb, u druga jela kao dodatak, čak i za salatu - nakon što jednom spravite, neće vam na um pasti ni Heinz ni ikakvi drugi derivati s mrvom paradajza i tonom šećera
50% je secera.
A da jest, onda bi bio problem sto je odatle i tako u krug
ODLICNO. STAVI POREZ 50000000000% na sav junk food.
Ekolozi i agendaši će nam zabraniti i da jedemo. Sjedi u hladnoj sobi i još gladan, to je cilj zelenih.
Zato ti ruckaj vaannaaggooo
Kako ne zna? Made in China haha pa to i ptice na grani znaju dragi Greenpeace. I usput u kecapu je vise secera nego paradajza - to treba u slatkise smjestiti koliko ima secera u sebi
Ako se ispostavi da je paradajz iz Kine, bice nestasica kecapa. Odmah ce Ameri reci da ih Kina spijunira paradajzom
e blago nama.. ne znam za kecap, al sam paradajz je porijeklom od spuzve cesto.. isto spuzva.. ne mozes sazvakati..
Kao da je i Greenpeace malo ostao bez tema
Berači paradajza uvećavaju stakleničke gasove dok beru paradajz to ne piše.
imate u aria centru radnju zdrave hrane na drugom ili trecem spratu, imaju kečap, njemački organski, jest doduse malo skup,ali vrijedi svake pare. ko da jedes pravi paradajz
90% dolazi iz kine kao koncentrat i razmucuje se u kecap uz pomoc secera, soli, sirceta/octa, vode, te cesto raznih aditiva. Kako se to zna? Provjere se tonaze uvoza koncentrata paradjza u lukama Europe te USA. Najveci lazov porijekla paradjz koncentrata su USA te ITALIJA.
napravite sebi talijanski sos od paradajza, sastojci: skuvani paradajz, bijeli luk, luk, bosiljak, sol, voda, maslinovo ulje - ide uz sve: pizze, tjesteninu, na hljeb, u druga jela kao dodatak, čak i za salatu - nakon što jednom spravite, neće vam na um pasti ni Heinz ni ikakvi drugi derivati s mrvom paradajza i tonom šećera
Samo Heinz kecap. Najjaci na planeti