Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je svjetski rat
Njemacka je postala prevara od drzave,da vidite ko sve radi birokratiju,ko sve sefuje ne bi vjerovali,rekli bi to samo ima u BiH.Znaci Njemacka ako nastavi ovim tempom,bacanja para na Ukrajinu i Bliski Istok,davanje socijale lijenim domacim osobama koje su zdrave i kriminalnim migrantima dovest ce se na rub provalije ,bice stanje kao u Grckoj prije 10 godina.Znaci u Njemackoj se vise ne cijeni rad,disciplina i postenje....
Jao jao, neki si im rekao Huseeeeeeeeee....Njemci slusajte savjete Huseeeeeeeee, vidite kako je Huseeeee sredio svoju drzavu!
Propadaju zato sto sve manje cijene kvalitet. Npr majstor gradjevine koji zna sve od a do z ne moze da ima vecu satnicu od balavaca njihovih koji zavrse zanat a ne znaju dva eksera ukucati. Tako im je otprilike i do vrha sve. Sve vise prevara, drzava je u totalnom kurcu.