Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo bacaju bombe pred izbore,šuplja priča koja traje od 1990 godine.
Očigledno treba samo ukinuti entitete i kantone i pustitit lokalne samouprave da samoinicijativno međusobno surađuju.
tacno, razvukli i foliraju nista drugo
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
velika sramota za državu! ovo je se davno trebalo realizovati.
Napravit ce Gracanlije pekare i polovne robe u zaustavnoj traci. Ovi iz Doboj-Istoka odmah poslat 6 patrola drotova da pecaju na tih 3 km koliko ode kroz njihovu opstinu.... 50 km od Lukavca do Doboja ce se putovati nekih cca 2h ko' i do sada. Odajle ce stoka pribavit pare za vijecnike, sekretarice, ljubavnice...? Propast ce drzava ako napravite tu cestu!!!
Trenutna politička situacija u BiH je takva da ne treba razmišljati ni o kakvim velikim projektima povezivanja Federacije i RS-a kao i sa Srbijom. Samo lud čovjek bi uložio milijarde u trenutku kad DoDick svakodnevno trubi o otcjepljenju RS-a(:
Ovo kada bi uradili - a trebali su prije 50 godina - će biti nešto najblje što su mogli jer je itekako put opterećen i ima izuzetnu važnost
opstcine nemaju za germu aaaaaaa nesato palamude i trtomudeee
Ja kao rođeni Sarajlija kažem da Tuzla i Tuzlanski kanton zaslužuju dva koridora autoputa. I koridor Sarajevo=Tuzla sa nastavkom prema Brčkom, i koridor Tuzla - Gračanica - Tešanj. To bi trebao biti strateški projekat vlade u Sarajevu. Nikakve brze ceste, samo autoput...
Veterane, ti si u pravu! Kako realizovati kade su mali zeleni na vlasti u TK? Evo tek sada posta je dosla Trojka pocinju aktivnosti na izgradnji autoputa u TK!
Građani koji su u ratu imali godišnji dobijaju autoput?!
Napisete u naslovu pitanje , kad ce početi a u tekstu nema tog odgovora. Strasno!
Šta čekate sad pareeee aaa od EU, da se možete rastaliti..Kome mažete više oči !!
Na pitanje kada odgovor je 2050 g.
Valjda Tuzla - Žepče. Otkud sad Doboj, koji je sjevernije od Tuzle i nije najbliža tačka do autoputa VC, a pogotovo prema Sarajevu.
Nea to veze s 5c, ovo je povezivanje industrijskih gradova TK, procitaj makar sta pise...
Nikakve ovo veze nema sa 5c nego povezivanja tuzle i doboja, cesta koja postoji jos od vajvijeka. Ta cesta treba uvijek da postoji al da bude dobra a ne kao sad. Mogu rec da je ovo najprometniji dio asfaslta u citavoj bih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
neda to sarajevo, drzi Tuzlu u okovima, a zivi od iste
Pa kakve veze ima Sarajevo sa ovim čobane nepismeni?!
Izgradnja će počet kada most Za Zlaču bude završen😆😆😆😆,,,TO ZNAČI NIKAD
Zamislite ovo,,11 GODINA ČEKAMO DA SE POPRAVI MOST,NE DA SE DRUGI NAPRAVI.NEGO POSTOJEĆI POPRAVI.460 000KM JE POTROSENO ZA FOTOGRAFISANJE I PROJEKTNU DOKUMENTACIJU,MOST NA RIJECI KVAJ NNIKKAADD NIJE ZAVRŠEN, A KAD ĆE SAMO ĐEKNA ZNA
sta ste cekali do sad uhljebi nesposobni i ovo ce se razvuc....
Odmah.planirajte i neki 20 radara.ipak je to.najveci biznis u BiH
Prioritet bi trebao biti TUZLA Sarajevo ali eto stručnjaci misle da je bolje za Doboj.
Prioritet je gdje najvise vozila prolazi. a TZ - SA je trebalo davno povezati autoputom i to je trebalo Sarajevo da odradi.