Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodavace 85 posto svjetske populacije koji nisu EU i Ameri
Srbija ce kupovati
Lako je naći kupca za robu koju svi trebaju i žele. Nadam se samo da je neće prodavati EU,da će EU da kupuje energente po nekoliko puta višoj cijeni i propadne, dođe do deindustrijalizacije. Onaj ko radi za 1000KM u BiH a brine za sudbinu EU koja mu je ovdje dovukla svoje banke i ostale firme s ciljem izvlačenja para od bosanske sirotinje je gvup.
Hahaha , gdje ai ti isqo u skolu
Ali odnosi se kriza na EU ...ne na teritorij treceg svijeta... vama ce Putin dati po povoljnjoj cijeni. Urazimite se , luđaci po čaršiji...
Pa kome? Jednostavan odgovor ...arapima a oni svijetu po trostruko većoj cijeni.
Pa prodat će npr. Turskoj a ona EU...
Rusi više zarađuju na plinu nego što troše za rat ,njima novac nije problem.
Pa nismo u starom vijeku valjda da jos mislimo da je Evropa ceo svijet...
Posto ce tada biti litar goriva?
bosnia serbia turkija
Prodat ce i Afganistancima u zamjenu za grozdzice i biljne proizvode. To je vrhunac sklopljenog biznisa
Nemaju je dje . I ova tzv kupovina Indije i Kine je bila u cilju spašavanja Rusije nego li iz stvarnih potreba. Rusija je 100% zavisna od Evropskog tržišta I sve varijante su daleko skuplje , nestabilnije I skoro pa neprofitabilne ( osim ako Rusi nece džabe da grade ekonomiju Azije)
SVI ONIMA KOJI OCE KUPITI BAAA
Znaju i političari u EU da će na kraju kupovati rusku naftu, to nije tajna ali rusi će morat prodavati puno jeftinije nego što su do sada. Sve to plaćamo mi. Jeli se isplati ne znam a realno i ne pita me niko.
bojim se da natfa biti 4x skuplja nego danas :D a gledaćemo azijate kako voze za dzaba. koji smo mi levati da nam njska politika uvijek služi USA a ne nama
Briga za naftom dok ukrajinci ginu ..haha kolaterala
Nema druge, morat će Vučko, Milokrad i Kim Yong kupovat više ako hoće babuku Putka spasit ...
Meni je najvaznija informacija ovdje da se je swabo opet nakacio i na ovaj gasovod druzba koji ide za madjarsku, a upravo swabe kritikovale madjarsku za taj gasovod. Swabo uvijek bezobrazan.
Cuj kome, Kini i Arapskim zemljama koje ce ti naftu opet prodavati u Eu samo po masnim cijenama !!!!