Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ko ce platitiovu njihovu, odjednom brigu za prirodom? Narvno roditelji.
Ove "igracke" kostaju stotinama maraka...sada ce jos vise....
Niko ih ne tjera.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad su preskupe svakako
Ima puno boljih i jeftinijih alternativa
Odnos proizvodne i prodajne cijene 1000%
Sigurno je da to povecanje troskova nece snositi Lego. Zar nije jednostavnije reci da ce preskupe kockice poskupiti jos vise.
LEGO igracke su nesto naj bolje sto malo djete moze da se zabavi ! Veliki trud ulaze i razvija se mozak prilikom sklapanja istih i rijesavnja problema! Samo da ne gleda YouTube besmislice! I ne Bulji u FonTele !
Podrzavam tvoj stav, naravno, osim da to moraju biti lego kockice. Mnogo je nacina kako obrazovati djecu ali tada roditelji ne bi imali vremena za YT i buljenje u FonTele.
Ne razumijem kako reciklirana sirovina - otpad može biti skuplja od nove.
Imaju dobar marketing. Medjutim, imaju sada i kineske alternative koje su vrlo solidne a za 30-50% jeftinije nego Lego, a kompatibilne i sa Lego-kockama.
Ne brine mene lego ,te troskove ce mo svakako mi platit.
Nemoj kupovati LEGO igračke pa nećeš platiti.
LEGO je već dugo godina brend za odrasle sa dubljim džepom. Iskreno, voli bi sebi kupiti par dioramica ali su preskupe.
Sve će to roditelji platiti, ne sikiramo se.
Nigdje nisam vidio u Zakonu da je obavezna kupovina LEGO igračaka.