Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeleni ih unistisezelena agenda
tako sto ce preko twitera opet da kazu ovim u banana drzavama da su migranti dobrodosli i da ih prihvataju ali kako će doci do njemacke to je njihov problem.
Germanista i autor (losih) djecjih knjiga vodi Njemacku privredu po principu Try & Error. Dosada je svaki Try bio Error. Uskoro je Game Over.
Ako ovaj ne završi zatvoru onda je Eu stvarno u g*vnima.
@naguzicirupa: Pokazi mi njemackog politicara, koji je u zadnjih 30-ak godina zbog korupcije ili nesposobnosti smijenjen ili dao ostavku. Nema ga.