Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo bi fino da kao zahvalnica ovome se krene koristiti sto vise bosanskih proizvoda, a ne da na izbor vode uvijek donosite hrvatsku. Isto tako da u meniju bude i bosanskih piva poput Sarajevske ili Preminger, a ne samo izbor izmedju hrvatskog smeca. Pa ako treba otvori pivaru u sirokom brijegu i prodaji samo da bude bosanski proizvod - onda svi hajrujemo.
I Sarajevsko i Preminger su čisto industrijsko smeće od piva. Samo Craft pivo i ništa drugo, a imamo odličnih Craft piva.
U Širokom ne može biti bosanski proizvod. A većina lokala ima Hercegovačko/Mostarsko pivo i vodu Ledu, samo treba pitat.