Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova nagrad je u rangu onih bokserskih izmisljenih kategorija u kojima Mensur peljto postane sampion svijeta.
Zijo Poljo
Na Muzurovom FB 99% komentara su "cestitam" i "bravo". To pokazuje koliko smo mi nepismen narod, jer ljudi ne citaju i ne znaju da se ove nagrade kupuju budzetskim novcem. Muzur radi solidan posao na Ilidzi, ali ovo je jadno.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nagrada za evropskog najnacelnika se dodjeljuje u Sarajevu. Pa nismo toliko glupi.
Samo se kod nas i u Kolumbiji odlikuju povezani sa Narco Cartelims i nigdje više na planeti.
Samo ću vas podsjetiti da je 2019. Ibrahim Hadžibajrić od istog nagrađivača dobio tituli "Europski najnačelnik decenije"
Ovo je nagrada koliko platis takvu nagradu dobijes ... hahaha
Da se podsjetimo: Direkcija za izbor najmenadžera: Hadžibajriću zlatna plaketa za životno djelo http://www.klix.ba/clanak/210123035
bice naj jos koji mjesec
Molio bih da neko podnese apelaciju u parlamentu za izmještanje glavnog grada. Ovakva sramota ne zaslužuje ničim da ostane naš glavni grad.
Čuj jačanje infrastrukture onda Doglodi, Azići, Sastavcim i dio Otesa ne pripadaju njegovoj opstini, da su se ova naselja gledala ne bi je dobio
Po cemu??Opcinska uprava ogrezla u kriminal,ne postuju se zakonski rokovi,ulice zapustene,neuredne itd..Uostalom,kakvo stanje se moze ocekivat kad vam Dif-ovac vodi jednu Opcinu???
Cuj najnacelnik , Svako selo u Sloveniji je cisce , urednije nego ilidza Samo prosetajte od raiffaisen banke prema kampu oaza. Sta je sa OBECANJIMA koje je dao pred izbore stanovnicima naselja luzani?? Ne kazem da nece da pomogne kada je nesto sitno ali u rjesavanju nekih ozbiljnijih pitanja za gradjane nece ni da pokusa ako on licno nema koristi!!!!
zna se ko je ljubomoran oni sto su vladali 30 g a nista nisu uradili
A Efendic?
Sve je pripremio njegov mentor Senaid Memic,ovaj se samo slika
kae ceremonija se odrzala na elidzi a organizator su elidaneri. oni znaju sta je najevropski a elidza kandahar
NMuzur je u duginim bojama dugoooo vec...
Ma bošnjo je kralj. Pljuj po svome, nemoj slučajno da nekog pohvalimo i podržimo. Naroda. i gov...
Brate ima li neko da ne zna da se ove nagrade kupuju bukvalno
Ali doslovce. Mozes reci sta ce napisati na nagradu (ocito )
Jasta je najnacelnik, ulica nam 10 godina propala Pola godine cekali da nam zakrpe ulicu sto je vodovod iskopao