Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svuda isti problemi. treba radnika platiti adekvatno.
A sad da ih pitaš da otvore granicu i uvezu ove naše migrante što stoje po čoškovima i da ih osposobe za vozače( a garant bi svaki od njih prosto i to s osmjehom) rekli bi:NEMA GOVORA,NE DOLAZI U OBZIR!
Izisli su iz EU kao zbog imigracije, sad im fali ljudi. Populizam u svoj svojoj raskosi. Sad ih jos i ameri stavili u drugi plan... Pravo ostrvo... Pivkaru u ruku i gledajte fudbal
Skapaće od gladi. Još malo će ih prozivati ko Rusiju i Kinu.
Brexit dolazi na naplatu.
Konkretno znam, npr u Njemackoj vecina vozaca imaju male plate, 1600- 2000€ Netto kako gdje. Vama zvuci puno Ali kod tete Merkel se za stan da pola plate , ako ti ne radi zena nema te na radaru.
Zaiskali ste ga, eto vam ga :) (brexit)
Brexit :)
Pukli su ko Bejha!
Prave se Englezi!
pa kad ukines taj komotitet potrosackog drustva da mozes u svako doba dana kupiti pticje mlijeko, znaj ds je kapitalizmu otsviralo.
ako smatras da se kapitalizam oslikava u mogućnosti kupovine bile čega bilo kada onda ne znaš šta je kapitalizam.
htio sam reci da robovi trpe kapitalizam zato sto su opijeni carima potrosackog drustva i tim snom da ce jednom biti negdje pri vrhu piramide odakle ce imati jos vecu potrosacku moc. kad to izvuces iz jednacine, a to je neminovno jer je jednostavno dugorocno neodrzivo, doci ce do smjene sistema, sa ili bez revolucije.
Uskoro i kod nas, sadicemo opet po parkovima krompir
Nacionalisti, desnicari, slabije školovni, glasali za otcijepljenje zbog straha od imigranata. Nek sad čiste i jedu vanago sami.
Ispraznili sošku za sljedbenike EU...
Jbga