Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Žao mi je što se sve ovo dešava, jer su našim putnicima izuzetno značajni". Nema ti sta biti zao sad moj direktore, 10 godina niste mogli obicna pristupna svjetla uraditi, 4 godine nekakav bijedni atrij pravite za rent a car, o cemu pricamo mi ovdje? Ja da sam vi, poklopio bih se i sutio od stida i nesposobnosti.
Istina, uvijek neki radovi na njemu, a za osoblje da ne govorim!
Nije mi jasno zasto ih zovu niskotarifna, cijene ove godine koda cu kupit avion a ne kartu
E jarane...samo je u hr skupo u medijima ...uzivaj u niskoj cijeni haha
laktaski vepar + madjarski vepar orban + wizzair = selidba na banja lucki aerodrom
Ovo prosto moli da recimo Bingo otvori domacu aviokompaniju i odradi dobar posao.
Komotno izorite tu pistu i napravite kromprište. Barem će imati i domiciono stanovništvo koristi.
E neka ste ih vala otjerali. 2je markice su lopovima presudili
Svi aerodromi pregovaraju i stalno top vijesti ali nigdje nove aviokompanije.Da ste makar sa turcima zavrsili turkish airline ili pegazus ima li bi putnika.Iz sarajeva 4 leta dnevno za Istanbul a iz istanbula gdje hoces. Ja kupio kartu iz sarajeva za kopenagen za 200 maraka znaci ima jeftinih letovava treba potraziti jer wizairove zadnje karte su bile preko 500 maraka u jednom prqvcu
Zasto sve sto funkcionise u ovoj drzavi mora neko da zajebe???
Interesantno da je Wizz madjarski.
vidjeli ljudi da svaka šuša hoće da leti pa ugasiše linije....iz šume direkt u avion...
Tacno makar da hoce u autobus
Prvo su krenuli odvratit dijasporu da glasa navodima šta ćete vi glasat,živite u Njemačkoj. Naivni Bošnjo je popušio priču pa i on se digao galamit. Dijaspora se poklopila,pa šta ja da glasam moj glas ne odlučuje,ne mogu ja ništa.. Izbori prošli, antidržavna vlast preuzela ,nabola TAKSU OD 3KM znajući da WizzAir to neće prihvatit. Ovi se povukli. Ko ispašta? NAIVNI BOŠNJO U BOSNI I HERCEGOVINI I NEZAINTERSOVANI BOŠNJO U NJEMAČKOJ..
Rece li Wizz ikada sto idu? Bas me zanima pravi razlog!
Prilika za BH Airlines
"Bi mogla doci" ima snagu potvrde kao i "nebi mogla doci".
NE BI, NE BI !
Sjećam se kad je wizz air tek došo na aerodrom pa im ja radio razglas za 50 maraka a hors bio skup žara🤣🤣🤣
SDA /DF kantonalna vlada koja uništava TK. Rastjerali sve sa aerodroma a UKC sveli na nivo kantonalne bolnice. Nek su oni maturantima po 300 KM podijelili. To će nas isčupat u životu. Smradovi obični.
Sposobnost jednog bosnje se mjeri u tome koliko je spoban ukrast, a ne privrijediti. Toliko ste vremena imali da olakšate ljudima poslovanje , i sada kmečite sto idu.