Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odoše ljud iz RS. A ova vlast ni repom da mrdne. Ugrožena i FBiH, aTrjoka ni mukajet??.
Odoše ljud iz RS. A ova vlast ni repom da mrdne. Ugrožena i FBiH, aTroka ni mukajjet??.
Utvrdjuju pazar ili je rudnik obecan nekom dr.ko ponudio vise
Dok se u RS-u narod i pojedini političari otvoreno protive ovakvim projektima, u FBiH, ZDK i Varešu korumpirana seljadija napravi jedan od najisplativijih rudnika srebra na svijetu, naravno za investitore, ko god se krio iza vlasništva dionica na berzi. Nema veze što premijer FBiH visoke šume naziva šikarom, niti ugrožavanje pitke vode, niti propusti u studijama. Fujjj. Podrška normalnim ljudima u RS u borbi protiv ovog zla.
Koja zemlja ima najvise rezervi litijuma, a koja nema nijedan rudnik litijuma, u isto vrijeme finansira po istocno-europskim diktatorskim jevacinama otvaranje istih? Njemacka!
WOW kakvo iznenadjenje iz RS, BiH
Litijum ce je ba t nanu vodotoku u krugu od barem 200 kilometara. Ali sve za pare Dodicima i Dodici lopovskoj bandi.
Konacno neki hajr i od njih
AHAAA vec obecano Kinezima.
Tako je. Treba nas opljackati do kraja.