Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je odlicno samo da ne budu cijene ko za Mnchen pa da se ne ugasi za mjesec
Daj boze da se to ostvari, vjerujem tek kad bude realnost!
Ovo je extra
Haj sad dođi do Mostara
Na je valjda da tamo Rvata ima najvise???
Dobro su se sjetili sva Hercegovina u Njemackoj
Odlično!
Bez wizza ili ryana nece ovo nikad ozbiljnije zaživjeti, mada je i ovo woow u odnosu na stanje od prije. Samo Međugorje posjeti više od milion gostiju godišnje a najbliži mu aerodrom ni do 50k da dodje.
Grad Zadar 1,6 milijuna putnika do sad ZL Dubrovnik 2,8 milijuna za sad ZL Split 3,3 milijuna za sad Zl Pula 1,1 milijun za sad Zl Rijeka 300.000 za sad Zl Zagreb 3,2 milijuna za sad Zl Osijek 150.000 za sad Zl Brac 90.000 za sad Mostar ni 50.000
Otok u Hrvatskoj ima vise avio putnika od grada Mostara
Mostarski aerodrom je 2023. bio na nula putnika. Dobro je da su uopšte opstali i da uvode nove linije s kojima će samo rasti. Biće na razini riječkog aerodroma za dvije godine i to im je dovoljno.
Ma samo neki se leti