Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Orban, veliki čuvar hrišćanskih i porodičnih vrijednosti. Ali u skladu sa onom "Kakve je Pešta kup leraje imala..."
I Bosna je Zapad za Srbiju - otprilike isti nivo iskaza. Historijski Bosna je tristo godina upravljala Mađarskom dokaz je mala Bosna u Vojvodini i selo Bošnjaci u Hrvatskoj. Tu su se Bošnjaci zadržavali u tranzitu za Mađarsku.
mali pripiti hum
hun
Skrsit ce to vrlo brzo jace kompanije, ko visoko leti nisko pada.
Britanci, Njemci i Francuzi su imali svoju sansu da prosire uticaj na Balkanu, ali nece oni to, hoce da sire islamofobiju, rasizam, nacionalizam nedju svojim stanovnistvom. Svi izvjestaji ukazuju na to da se stranci osjecaju nesigurnim u tim drzavama, diskriminisani su na ulici, prilikom pronalaska posla, stana i od strane sluzbenika u javnom sektoru
Btw. krah anglosaksonaca u Evropi tek sljedi, Kina, Turska, Iran jos nisu ni poceli da se zanimaju za regiju, a ostavljena je velika supljina. Za nas bi dobro bilo da pobjede desnicari, oni bi dodatno destabilizovali ekonomiju i sigurnosnu situaciju, 99% nasih gradjana bi se vratilo sa milijardama eura ustedjevine ;)
zato trebamo svi vise alahat da bosnjani postanu nacija.
Nikada nece moci doprijeti izvan mohačke bitke...
Sve su austro ugari lijepo isplanirali samo su jedno predvidjeli,mentalitet naroda na prostoru bivše SFRJ ,kad se pojavi zajednički neprijatelj onda svi ,,jugosloveni5,,postaju najjača vojna sila na svijetu,po onoj staroj,,u rukama mandusica vuka svaka puška bit će ubojita,,
Jest, ne damo drugima prostora za naše interne sukobe. Otjeramo sve i onda se sami između mlatimo.
Skonraj gdje zivimo kad Madjarska sebe naziva zapadom za nas.
Kakve veze ima ko ulaze pare? Pa, razmislite malo da skoro sve cime se i danas dicimo je izgradila austrougarska. Kako nam onda ugari vise nisu dobri?
Nisu dobri jer sada šuruju sa Rusima. U vrijeme kada su sve izgradili, Austrijanci su bili protiv Rusa.
Benjamin Kalaj jedini mađar koji je valjao i shvatao opasnost srpske i hrvatske politike prema narodima BiH.