Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je krenulo za 10 godina MODA da bude zavretak.
Pazi ekselencije, kao oka na biciklu
Radi im firma iz Federacije , kako su to sebi dopustili? Zar to ne moze Prointer da kopa?
ubicee
Jao zvanica, hahhaahaha. Pa ovo je show.
Gledaj sakoa i boja, isto HTZ oprema c c c c c c....politicari
A sve ista ekipa njih pedesetak i mjenjaju se , i svi milioneri
Sve je la osim smrti
Sta e ovaj rus???
Daleko ste vi od Sarajeva. Samo shuma i sajkace
sta je ovo ljudi, na ovakvoj vrucini u sakoima
Ode ova ekipa u vojkovie da penziju doekaju u miru....
Koliko su se " ugradili " Dodik,Nei svita oko njih.
Djaba pravite, sve ce vam to Amerikanci zaplijeniti.
Druze Niksicu, treba ambasadora Kalabuhova pozvati i kod nas u FBiH, kad se sta otvara, najbolji dealovi se prave uz mezu i pice..Rusi su prijatelji milionima muslimana, a ovdje stjecu krivu sliku zahvaljujuci serviranim lazima. Treba stvarati prijatelje u svijetu na svim stranama.
Evo primjera, Azerbejdzansko Rusko prijateljstvo, gdje je vladao apsolutni konsenzus da se Azeri vrate u podrucju odakle su ih Armenci istjerali jos 1994. I eto Azeri su se vratili a Rusi to aminovali, jer su ti ljudi tamo zivjeli i prije rata. Pa ni mi ne trazimo nista vise, samo da zivimo ko ljudi..