Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni su toliko nacionalizmom i srbovanjem zarazili ljude da ovi nemaju pojma sta im rade
Ovdje se radi o Bosnjackom gruntu.
pljacka naroda u ime rs i pripajanju srbiji
fali love pa udri po ljudima
.kada Dodikov tajkun (Ćubić) duguje radnicima doprinose konkretno firma dipo podgradci i firma Vrbas namještaj Banja Luka ... Tada poreska uprava šuti godinama i dug se nagomilava....a ovde građane upozoravaju.
Puklo sve otimaj
Ja ovaj porez na VLASTITU kucu necu nikad platit, past ce mrtva glava dođe li mi iko na vrata
Pošaljete račune i to je to
Ovako je kralj trazio poreze od svojih podanika... ovo nije porez.. ovo je ono sto Milorad Dodik otima od naroda... kako bi hodali disali ...
Klixe kad ce vijest o upitnosti opstanka poraske uprave RS-a zbog sankcija firmi koje surađuju sa istom?
Ima li neko da mu u RSu treba zemlje za solarne panele
Zatrebalo love.Imam neke zemlje u RSu i na kraju rata iako tamo ne zivim vec je nasledstvo podnesem zahtjev za povrat i 3 godinw placao porez i onda prestali da salju odem da provjerim laze na oca koji nije ziv se ponovo vratilo i moram ostavinsku kad gle cuda prije 20 dana me nasli da je ipak na meni pa poslali porez
Može li u krompiru, luku ili na priček, tanak sam sa lovom registrovao stranku pa dok šta kane.
Ovdje se radi o Bosnjackom gruntu.
Dirljivo. Mole se gradjani da placaju porez i da prijave nekretnine ako nisu do sada to uradili. Najezim se od radosti kako se u eres-u Poreznici boje gradjana. Prvo kakva je to banana entitet u banana drzavu, koja nema vec odavno popis nekretnina svih gradjana i firmi i da se porezi. Makar je porez na nekretnine lako naplatiti.
poenta je da oni koji su otisli trbuhom za kruhom poja nemaju za ovo jer nisu informisani ili bar vecina ne zna.Onda naravno nece ni platiti, a da znaju platili bi.Onda ide kamata na kamatu i na kraju otimacina Privatno da predje u ruke rs- a , a onda ce se to dati na tender i i politika i mafija ce to rastaliti Ma kakav budjet.Lazu ih.
Rasturaju sve u rs-u Dok se gradjani snadju i skontaju oni im ga vec stavili u rikverc.
Fali para na sve strane, steta sto jos banke redovno kupuju njihove obveznice... Ali sve manje i uz vece kamate a njima treba puuno vise.
Otimaju na sve strane od gradjana