Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje da uloze u kvalitetan kadar u servisu. Iz iskustva…
Baš tako, kadar tanak ko bašlija....napucaju okolo gladac majstori jadac
ovakav sistem grijana se koristi u BiH već odavno i nije ništa novo i nepoznato.Ovakav sistem KGH koji koristi temperaturu zemlje koja je konstantna na određenoj dubini je u upotrebi na većem broju privatnih stambenih objekata i jedino je "novo" to sto je sada primjenjen za privredni objekat ove veličine
Katastrofalna odluka menadzmenta. Lokacija koja je najgori odabir. Sta da radi musterija kada ostavi auto na servis. Da sjedi u toj vukojebini dok se ne zavrsi servis ili da trazi neku zrtvu koja ce ga vozikati cijeli dan. Ici sa njim u servis pa voziti nazad u grad i onda opet ponovo po auto kada bude gotov servis. Toliko ce musterija odbiti lokacijom da nisu sami svjesni gluposti koju su napravili. Jasno da servis ne moze biti u centru ali ne moze ni na ovome na kojem ga prave.
Neka su vala, ovo mjesto je bilo ruglo grada 30 godina
Lokacija je top, nek je sa srecom
Necu jos kupiti novo auto cekam da Ferrari i Lamborgini otvore svoje poslovnice onda cu kupiti neki naj noviji model
Gouser 171 ne lupaj u Zagrebu Porshe se nalazi blizu centra grada Slavonska Avenija, u Beogradu na 3 lokacije nijedna nije dalje 5 kilometara dalje od centra grada. I na vidnim mjestima tako da je ovo lokacija fula samo tako sto ce se i polazati.
Ovdje nekad , kako mi se čini, Alemko komerc "počeo da gradi, nije nikad završio
Nikakvog gradskog prevoza do servisa nema niti kakve autobuske stanice. Lokacija za korisnike servisnih usluga je katastrofa. Mora neko doci po tebe i da te vrati da dodjes po auto. A sve ostalo respekt
za to je krivac KS (urbanizam) :)
Zanima me sta ce vlasnik sad tamo gdje su prije bili,ono sad moze samo ko zemlju prodati da neko zgrade napravi.
Mogli su jos dalje recimo na malom polju na Igmanu otvorit. Pa kad je teferic da raja vidi i kola hahaha
pa svud u svijetu auto kuce su van gradske zone, jedino ovdi bi ljudi da to bude na marijin dvoru :)
Proschea u Sarajevu ko nekad golfova
Hamzo ja neznam odakle si ti sljegao normalno da se grad siri ali kako god zvali htjeli mi ili ne Blazuj je predrađe Sarajeva. Osim toga 70 posto vozila prolazi iznad objekta dok si na staroj lokaciji iz Tramvaja, Auta, pjeske svaki dan mogao bacit pogled. Lokacije ove namjene je fula. Nije fabrika pa nije bitno gdje je nego i prodaja automobila salon. Ne izlazu se ovce ni krave nego auta
Bili u gradu sad otisli u piz..rinu valjda salon treba biti na vidnom mjesti urbanom mjestu ne prodaju se poljoprivredne masine nego Porshe auta.
Ae ne s...i ima više seljaka u Marin Dvoru nego u Dobroševićima ili Ilidži... vrijeme je da se grad širi prema zapadu! I zapadni dio Sarajeva je grad!
lijepo