Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok neki lik ne skonta čemu služi crvena puljka na američkom raketnom lanseru koji su ovi ostavili tamo.....
Dokaz da su u Afganistanu bili problem Ameri a predhodno Sovjeti! Afghanistan kao slobodna zemlja nikada nije bio problem!
Sto su bili Sovjeti? Avganistanska vlada je u to vrijeme zovnula Sovjete(kao i Sirijska prije 10tak godina) da im pomognu u borbi protiv talibana. Zapad i Ameriku niko ne zove. Oni "demokratiju" dijele na osnovu resursa i sopstvenih interesa
Izrael sada gori od Afganistana
1 lasta
Ovako bi i Bosna prodisala da se rijesimo Amera i njihovih SKY-evaca, gdje su oni, tu trava ne raste ;)
Bi jarane. Dodik bi ti momentalno zajedno sa vučicem i napravio belaj. Jedino ih Amerika drži na uzdi
..a moguce da oni mute pa izazivaju preko vas reakcije Srba. To ti nije palo na pamet? Vi kao nevino stojite i ibretite se Dodiku, a nastavljate da Srbima gurate prst u oko,...nako slucajno, jelde?!
Nekima će Afganistan biti privlačniji od Irske.
Kinezi posjećuju više Afganistan nego Irsku. Tu decenijama su se vodili ratovi, ništa se nije kopalo, a nema šta nema.