Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Europa tezi kao CO2 neutralnosti, Europa smanjuje i proizvodnju hrane. Europa bi mogla za 20 godina biti gladna ko Aftika i još u mraku.
Ovo je čisti dokaz da 'zelena' energija nema šanse da zadovolji potrebe čovječanstva. Potreba za energijom raste puno brže nego što možemo da zadovoljimo vjetrom i solarnim panelima. Nuklearna eneegija je tenutno jedini izvor energije koji može da nadomjesti potražnju i koja ima šanse da napravi razliku u zagađenju okoliša.
Ja otkinem cep onaj sto ga kao zaheftaju i bacim na ulicu namjerno
A mi tusimo rudnike i poskupljujemo struju.
Samo kod nas oktroisani sljede agendu i unistavaju i rudnike i energetiku. Brzo ce oktobar.
treba vise struje za elektricne automobile