Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eh evo da te vidim drzavo!? Ljuda iz Jablanice koji su izgubili sve, dati im 1/1 , jos im je i relativno blizu
Ljudi*
broj jedan - kako ce drzava poklonit necije privatno vlasnistvo ? broj dva - sta ce njima poluizgradjene kuce
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Podjelite narodu koji su izgubili domove
Čita li iko ovde članak? " Ziraat Bank nastoji u izvršnom postupku naplatiti uložena sredstva."
glaj luksuza jarane - luk i suze
prvi ponudi 1.5 milion..drugi 500 hiljada, a treći 50 hiljada ..prva dvojica u dogovoru s trećim ne počože novce u roku od 2 mjeseca..treći za dva mjeseca i koji dan dobije nekretnine u vrijednosti od 3 miliona za 50 hiljada..legalna pljačka
Nastoji naplatiti uložena sredstva. Znači, tih 10-11 "vila" vrijede 3 miliona KM, u prevodu, nedovršena kuća na nekoj čuki kod Tarčina košta malo manje od 300.000 KM?
Krajjeblizu znaci da je novac bez provjere porijekla preko Zirat banke trebao biti ulozen u oce nekretnine na kraju iz kog zna razloga ova Svicarsko Turska kompanija zatvara racun. A Zirat koji je mislio usicaret ostao na ledini. Kriva banka sto nije provjerila ulagaca kriva drzava koja ke sve na ovaj nacin dozvolila. Inace je termin pranje para ne odnosi se na masinu nego ulaganje neprovjereno stecenog novca u svrhu kupovine vrijednosti.
Pojela maca misa
Svjesno i namjerno. Nije ovo sva steta, puno je veca pravljena ljudima dok su gradili, kroz dozvole, odobrenja, ucjene od strane lok.vlasti
kupis vilu u pm i onda ti deset istih takvih na metar do tvoje vile. Ovo je neko zestoko pranje novca ..
jeste, samo sto u ovom slucaju sluzbenik banke je bivsi direktor te iste banke. u talu sa ostalim investitorima. na kraju se svi ispalili, ostavili dugove domacim firmama koje su gradili ovo. banka naravno svoje ima da naplati, sluzbenik u nekoj drugoj drzavi ide da dokazuje svoje turske menadzerske sposobnosti. a puše naravno domaci dobavljaci
e strasan luxuz
Da napravim digresiju jer moram da pitam kakvo je to luksuzno naselje u Tarčinu? Negdje na planini, pored planine i planinskog jezera, uz obalu mora ili druge atrakcije bi moglo nešto da čovjeka podstakne milion maraka da iskešira. Zidovi i fasade su potpuno nebitni. Ovo je čisto pranje para i ko zna još kakvi poslovi.
Kontali da nasamare arape. Pa se malo zaje jer nisu ni arapi od jucer
Beogradu na vodi 9 Milijardi Eura u Sarajevu nemogu par milijona zavsiti Projekt!?
nije Tarcin u Sarajevu
Moji Bosnjaci se jos nisu naucili sto je kapitalizam,ovje se u Sarajevu se takmice ko ce vise da blokira investicije Umjesto zgrada,nebodera ,stanova hoce da prave parkove ,a mladi kukaju kako su stanovi skupi,skupi su jednostavno sto se nista ne gradi...Sarajevu je postalo jedno ogromno selo.
Sarajvo postalo a Beogard i Banja Luka od uvjek mahala.
nisu to vile, to su kuce jedna do druge, kakve vile?
Kaze Srdan Mandic "zaustavicu gradnju stanova I nebodera na Marin Dvoru" On ce zaustaviti te investicje a Vucic u Srbiji ce dobiti te investicije... Je.em te Bosno!
Dajte to porodicama koje su izgubile sve u poplavama!
nineinchnails, objasni kako se moze dati privatno vlasnistvo?!