Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stani malo. Ja koji radim kod privatnika nemam ista prava na subvencije a placam isti porez i iste doprinose kao onaj u vlasništvu federacije. Diskriminacija, otimanje i pljacka!
UHAPSITE NIKSICA!
NIKSICA UHAPSTE, ON JE UCJENJEN!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Opaaaaa šta će sada sdaovci. Hoće li istraga objaviti da je isto i više uplaćivano aluminiju zadnje tri godine?
Dovoljno je i to da vas je juče i Marfy nazvao izdajnicima, hahaha, od miljenika ambasade ,do izdajnika, sta je reć,hahaha
Ambasador Marfij je postao vic, Covic mu ne pusta Juznu interkonekciju, Dodig ne da u NATO, Galic mu pobjegao u Hrvatsku, nece Tro(bo)jkasi izglasaju mu novog SKY lika u vrhu SIPA-e, sva se kola svalise na ministra Heleza. Kriv Helez sto Marfij ne zna raditi svoj posao na poziciji amArickog ambasadora ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ovima će 20 godina za sve što urade pogrešni biti kriva "prethodna vlada". Ali ne kažu za most Počitelj da ga je napravila prethodna vlada nego se hvale sa tim. Sve loše je "prethodna vlada. Sve dobro je "naša vlada". To se zove licemjerstvo.
Zato nema para za penzije. Broj penzionera koji nisu zaradili penziju se abnormalno povećava. Vlada treba da ovrhom nad takvim firmama obezbijedi sredstva za uvezivanje staža a ne iz budžeta.
Zato nema para za penzije. Broj penzionera koji nisu zaradili penziju se abnormalno povećava. Vlada treba da ovrhom nad takvim firmama obezbijedi sredstva za uvezivanje staža a ne iz budžeta.
Fadile vrati se !!!
Ne možeš protiv ovog vlasnika ništa napisati. Sve klix cenzurise
Kad će dragan pred lice pravde, znal se šta?
Greaka ove vlade sto su nastavili....a istina je 100% da je vlada SDA Fadila Novalica donijela ovakvu odluku...TACKA...
Trojka manipulise sa svim i svacim, ali im nepije vode. Srozali su nas samo za 1 godinu, do nepopravljivog.
Nije moguce da je to doneseno za vrijeme vladavine ekonomskog genijalca Fadila Novalica. Svi koji hvale nekog politicara i njegovo postenje i sposobnost, to su obicno placeni botovi koji dobivaju pare u kesu, ali jadnicima se ne uplacuje ni PIO, a ni ostali doprinosi drzavi.
Sve po jadnom Fadilu.
Trojkani su majstori manipulacija pa ako su SDA dali zašto za dvije godine niste zaustavili,vi ste jad i čemer
Kod njih je, i oni su pa zasto ne bi i mi. MI SMO trazili PROMJENE a ne ISTE.
Smanjili su skoro duplo, a opet je pitanje sto je SDA dala i ko se ugradio u ovu cifru ? Mozda trojka nije dobra, ali je milion puta bolja od SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I odluku o finansiranju kuma Milorada donjela prethodna vlada?
Naslijedili to od prethodne vlasti ok al ste naslijedili i budzet u suficitu a sada je u deficitu iako je fo sada najveci budzet u historiji
Pa bilmeze tvoj Fadil nije imao rat u Ukrajini, inflaciju, a ni ovaj talas penzionisanja...
Pa Trojko rekli ste da ste došli da ispravljate greške SDA.........u čemu je sad problem........aha u poštivanju želja hdza.......pa odma recite..........šta okolišate.......
Opaaaaa šta će sada sdaovci. Hoće li istraga objaviti da je isto i više uplaćivano aluminiju zadnje tri godine? Hajde Avdo pošteni
SDAovci za 20 dana će feštati ko nikad prije!!!!!!!!!