Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne mora naplaćivati da bi smanjio hahahhah ima i drugih načina. Ja glupog izgovora da tebi bude dobro
A koji je drugi nacin, naravno bez da naprave troskove sebi?
Rim bi uskoro mogao glabat, kao i svi koji slično razmišljaju
haha kako glupo znaci zele smanjiti broj turista tako sto ce naplacivati kakav izgovor da se vise zaradi
Ne znam fakat odakle lova ljudima za ova putovanja, trenutno stanje racuna je da bih mogao dobaciti do granice Gradiska ali bih ostao zaglavljen jer ne bih imao para da se vratim.
pa dobro buraz, to je tvoje stanje racuna i sta sad?
Pa nisu putovanja vise tako skupa, pogotovu kratkotrajna.
Italija uzasna za zivot plate dosta manje od Austrije i Njemacke a sve skuplje, od stanova kuca itd.
To ti bio tam pa znas? Kakve veze ima uopste sa clankom?
Pozuri narode, jos malo pa nestalo.
Boravišna taksa u Rimu je 8 Eura po danu po osobi i malo im. Nemaš nigdje klupe da sjedneš i odmoriš nego te tjeraju da sjedneš u kafić ili restoran gdje je kafa espresso minimalno 5 eura. Još kad uvedu obaveznih 7 Eura za ulazak u EU...ccccc
Ako je guzva, znaci da je jeftino.
Boravisna taksa se svugdje naplacuje ako boravis u hotelu ili iznajmljujes sobu. Kafa nije 5 eura... može, ali ako ide u ekstra liksuzne restorane ili kafice. Takva kafa je čak skuplja kod nas. Redovno idem u Italiju, tako da znam o čemu pričam
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
super
Vidiš, aj bi sve ostalo posjetio tamo, a fontanu i ne moram. eto interneta, youtuba pa je pogledajte iz svih uglova prije nego odete u Rim.