Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje su drzali tu 'energiju' iz sovjetske ere? U slamaricama? De prevedite to bolje
u dobro odzavanim energetskim postrojenjima.
Cekamo ekspertizu strucnjaka koji jedu parizer, s majonezom...
Prodajte jahte državnih ma.fi.jaša.
Nemojte se živi bili samo vi brinuti za Ruske energente I ekonomiju!!!
Znači gotova je Rusija, po 127. put u zadnjih par godina.
Ubi ih rat. Moraju štediti na održavanju i ulaganju. Kao što rekoh, mogu još podugo ali crkne frižider i nema kupiti drugi... Uvališe se momacki.
Zalihe elektricne energije? Gdje su bile? U podrumu?
Već im je jedan političar rekao da je imati struju ( u 21 vijeku) privilegija te da se počnu polako privikavati da tu privilegiju ne može imati svako. Sila je to bre. ;-P
A Njemcima i Dancima govorili da će se zalediti u mraku.
Pa sa 200evra na 3000 za gas drzava mora to subvencionisati a potrosac da bi placao isto radi socijalnog mira. Nisu se smrzli, ali je samo u zadnjih godinu dana 300 000 firmi u Njemackoj stavilo kljuc u bravu, pa ti vidi jaro. Da je samo jedan zapislen bio to je 300,000 ljudi ostalo bez posla. Jesu li se smrzli?
financiranje hahaha moraš lomit jezik da bi to izgovorio umjesto hrvatske riječi zar nije jednostavnije reći sa s finansiranje
Pada kroz prozor
Pada kroz prozor...
Pada kroz prozor...