Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doći će do prisile rada za 9 glava za neki Sizifov posao, uzmi ili ostavi. Pobunit teško da će se iko ali sigurno će odlaziti još više. Tužno je da uskraćuju narod da bi sebi punili kasu. Kakvi levati upravljaju voljom naroda i niko ništa... Bžs.. Nema dok ne padne nečija glava.
Imam 57 godina, nezaposlen, srednja mašinska, nikad nisam radio u struci. Pratim sve oglase ali se ne nalaxim. Trae konovare, kuhare, zanatlije, skladistare, graevince, traze sve ono za sto nemam znanje, iskustvo ili mladost. I nisam u situciji da moram raditi bilo sta. Od drave nista ne traim niti sam kad sta dobio. Kraj priče.
Kao i svi ostali zakoni, nametnuti od stranaca, tako što ucjenjuju BH vlasti kreditima od MMFa, svaki put drastično umanjuju prava naših ljudi, radnika, penzionera, zdravstvenih osiguranika, nezaposlenihkonkretno, ovaj zakon su stranci nametnuli da ukinu zdravstveno osiguranje nezaposlenoj sirotinji na biroima, pretežno slabo obrazovanim ženama, kako bi primorali njihovu rodbinu da im šalju pare za liječenje!
kakva šuplja, ministri kod nas neiskusni niti imaju veze sa politikom
Niko me neće natjerati da budem rob, niti da radim nešto za šta nemam ni znanja ni afiniteta,,,,
najjace kad nasi poslodavci govore kako placaju 2000KM radnike sa azijske berze rada jer kod nas narodi nece da radi hahaha
Ma i nece vala, i ja sam mislio da je suplja ali sam vidio ljude koji niti su sta ucili niti zele da potegnu, sjede na birou i cekaju da im neko ponudi 2 milje platu nizasta, kao necu ja za manje da radim, dobro druze evo samo tebe cekaju ti si strucnjak veliki, dosta ih ima koji traze neke nerealne stvari a nikakvog znanja nemaju da to opravdaju