Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dakle, Stanić je kupio Marasku od Hercegovca Grbešića (vlasnika MEPAS grupe) koji je vlasnik i Saponie Osijek i Kostlina Bjelovara. Uglavnom, Heceg-Bosanci međusobno trguju i sve ostaje u hercegbosankoj obitelji, tako bi trebao glasiti naslov.
BH Hrvati nisu samo najbolji biznismeni u BiH, vec u Hrvatskoj. Od pola domacih tvrtki u Zagrebu drze BH Hrvati. Herceg Bosanci.
@ItsMe12 biznismeni = pljackasi i kriminalci. Samo zahvaljujuci nesposobnom beha pravosudju ovaj stanic je na slobodi. Ako objasnis porijeklo imovine jednog jedinog tog biznismena ja necu ovdje vise nikad napisati nijedan komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sad stvarno bez zajebancije, zamislite da je Hrvata u BiH 2 milijuna pa mi bi bili mala Svica jbte
Zato u BiH uredno sve razjebete sto kupite ...Feroelektro...i dr.
pitajte radnIke njegove koliko je na racun dobio a koliko u koverti. zato je I kupio Marasku sto kradu drzavu.
Stanić je preuzimanjem Juicy linije sokova i Juicy Vita napitka upropastio liniju koja je do tada imala kvalitet i znalo se šta se kupuje. Odavno sam ih prekrižio, prodaju muda pod bubrege.
Možete dislajkovati koliko želite. Svako ko je kupovao Juicy proizvode prije i nakon preuzimanja od strane Stanića, zna koliko su ofalili na kvalitetu. Žalosno, ali je to činjenica. Juicy Vita je bila bolja od Cedevite za dvije klase, sada je niđe veze. Nova Vita je sada klasa za njega, toliko je krahirao. Previše šećera i skroz neprirodan okus. Niđe veze.
Prodalo se brže bolje, talijan pravi vlasnik podigao tužbu. Btw ovo je stara zgrada Maraske, di turci trebaju raditi hotel, ali ime ne daju cestu i more preko ceste pa se odužilo par godina
sad će da bude ugroženost hrvata u hrvatskoj od škutora
baš si mujo
Ovdje je na početku potrebno razjasniti da se radi o Svjetlanu Staniću,čovjeku koji nema veze sa Feroelektrom.Ovaj čovjek nije bahati biznismen,naprotiv,uz tim školovanih ljudi gradi dobru i jaku priču.Meni nije poznato da je ovaj čovjek nešto uništio ili tome slično.
Kako nigdje ne pise da je pripadalo poridici Luxardo. Koja je pola pobijena i pola protjerana u Italiju. Ali balkan...
firma koja u Bosni mrzi bosnjake razmislite kad kupujete njihove proizvode.
Oni ti pune proracun
Kažu ljudi, kad dođe inflacija kupuj dionice firme koja je proizvođač hrane i ima veliko tržište.
BH Hrvati su nešto poput Židova.... Malo nas ima ali posjedujemo puno i vrlo smo uticajni... I naravno teške poslove rade druge nacije za nas
Stanic kupio Feroelektro za 1KM... prodao poslovne prostore koje je Feroeletro imalo u posjedu za milione i sada kupuje sta zeli...
Eto ti ne bi
Sada ce unistiti i Marasku. Hadezeovci nisu za posla i privredjivanja oni su sako za korupciju, ulizivanje i ulagivanje.
Stanići krimosi.