Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izrael i amerika su najveci problem, njima se sve dozvoljava, a kada se brane muslimani onda su teroristi svi.
Kao što je Hamas branio Izraelske civile noževima ili što ovi Huti raketiraju i pljackaju komercijalne brodove hajd dobro Izraelske ali i one koji nemaju nikakve veze s Izraelom
izreal ce cijeli svijet uvesti u rat, da bi oni nastavili dominirati svijetom.
Da bi potpuno represovali Hute moraju u invaziju sa 40 000 a nemaju para.S druge strane 1 dron potrosi 1 projektil a limit je 90-100 i onda ne samo pratnja (razarac) se povlaci (na dopunjavanje) nego i citava grupa nosaca aviona
Zbog situacije u Crvenom moru, zelje 10KM, mlijeko 3KM, postavljanje pločica 30KM/m2, .. itd itd
To znači da ce opet sirotinja da naj3b3 neki pod zemlju a neki u dugove hvala Bogu pa ovaj život traje 60do 70g
Svaka cast Iranu i hutima jedini imaju .uda suprostaviti se i nesto pokusati od 22 islsmske zemlje,a saudijska arabija i ostali su najvece smece u islamskom svjetu.
Izrahell je svjetski problem, treba ha anulirati.
Odmah oni nađu razlog za poskupljenje. U Kini se prospe džak Riže oni poskupe gorivo.
Kao da je prolaz kroz Suetski kanal besplatan, pa će sve uzrokovati rast cijena. Za one koji ne znaju, u prosjeku prolazak teretnih brodova kroz Suez košta 500.000 $. Ovdje je problem što arapsko/vehabijsko/cionistički partner (vlast Egipta) ostaje bez ogromnih sredstava i što su mogući nemiri u Egiptu. Iran smišljeno udara, gdje najviše boli.
Najveca kompanija na svijetu za prevoz brodovima je ZIM iz Haife.
Mislim da je danski Maersk vodeći, a zatim njemci H….
Hapag Lloyd, onda Msc….
a iza svake krize stoji tzv Izrael,
Pa valjda se treba gasiti uzrok napada na te brodove. A svi znamo da je Izrael uzrok njih treba smiriti i odma nema napada na brodove.