Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato nećemo u EU ,u BRICS nema takvih taksi i nameta ni harača.
Zato nem ni svega ostalog, ni obrazovanja, ni zdravstva ni kulture
izvoli u Rusiju, ah pardon ... cekas termin u Njemackoj ambasadi
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Novalić držao cijenu struje 10 godina bez poskupljenja i opet elektroprivreda bila 170 miliona u plusu kad je ostavio silom nametnutoj vlasti. Zamislite potrošiti 800 miliona iz budžeta, 170 miliona iz elektrotroprivdede, 80 miliona iz penzionog sve je to ostavio Fadil a pored toga zadužiše federaciju 1 milijardu, elektroprivreda u minusu 350 miliona, penzioni 50 miliona, KCUS 150 miliona. A struja 23% skuplja i svake sedmice nas zadužuju 40-50 miliona. Mi smo za dvije godine gotovi svi.
SDA (zelenaši) 30 god ulagali u obnovljive izvore zato sada imamo samo hidrocentrale i termolektrane koje zagadjuju do češke :)
Mora Nametnuti Njiva Nermin odgovrati.Od Plus u Minus.Svi Fondovi prazni.Jos se zaduzuje.Katastrofa.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
valja hostaplerima sirotinja da nadoknadi ,stranačka zaposljavanja i lipovluk
a kod nas bajgi sve ekoloska struja, tj. hidrocentrale, vjetrenjace i solarni izvori energije. pa zasto i kome onda CO2 taksa?
Što se mene tiče ne moramo u EU nikad....samo NATO.
U iscekivanju takse na zrak.Pa znaju li ovi nasi pametnjakovici ista proizvesti a da ne udaraju narodu po ledjima??
I ova se teorija zavjere obistini.
Samo kod nas nesto sto se naplacuje se smatra troskom pa ga treba jos jednom naplatiti od krajnjeg potrosaca. Ako izvozimo struju u Evropu naplacujemo Evropi CO2 taxu. Kako to moze biti trosak?
Ovi prate regulative Europske unije samo u onim oblastima koja su na štetu običnih građana,tako i s cijenama cigareta i sl.,dok se ne trude pratiti regulative s platama i drugim stvarima od opće koristi !
Naši političari odmah to riješe preko džepa potrošača. A plate i penzije stoje.
Gradjani su ih birali, oni su to tjeli tako.
Sa ovakvom oktroisanom Trojkaskom vlasti nista sto nam se desava nije za iznenadit se. Svasta ce nas jos snaci sa tim neradnicima i neznancima.
Ko preživi trojku, imaće šta da priča.
Ne zna dta vise fovjek da radi. Samostalno kad radis, ako ces biri ispravan drzava te ugusi. ako ces za korporaciju, dusu ti uzese
Kad vidimo da ce nas europa dokrajcit morat cemo ponovo pokretati rudnike i TE ali ce nas kostati jedne generacije sigurno.hvala Trojanci sto radite posao koji ne znate
Uvesce taksu i na disanje.
Mogu li gradjani sada traziti nadoknadu , ako je sve tako crno i zagadjeno,za udisanje tog Co2 i jos nakih hemijskih elemenata koje ce nasi parlamentarci izmisliti jer su pametniji od Marije Kiri.
Otjerat 50 posto neradnika u firmi i smanjiti troskove..