Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nigdje ime i prezime direktora? savjetnika?
Nermin Nikšić i Vojvoda Mijatović. To su ti imena, ukoliko do sad nisi skontao, onda mi te stvarno žao.
Ima ako znas da citas, dolsakom trojke na vlast ista je u RMU Banovici instalirala svoje kadrove. Gdje je trojka tu je propast i anarhija
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dan kad je Mevla se porodila, je bali su Banovića od do
Obratite se na adresu Vedrana Lakića i Elzine Pirić. Oni će vam objasniti zašto su sabotirali izgradnju novog bloka TE Tuzla i time ugasili rudnik i TE Tuzla u skoroj budućnosti, a narodu zauvijek povećali cijene struje. I nemoj klixe ooet da me blokiraš čim prozovem nekoga imenom i prezimenom jer to je istina. Pozovite ovo dvoje u emisiju, ali i protumišljenike neka objasne šta su učinili.
Ne adresiraj Mevli problem, problem je trojka koja unistava sve cega se dotakne u federaciji
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kako nazovi politika uništava sve oko sebe
Trojka je sve upropastila, sve unistila, meSje im se troZa
Tražli ste PDA i trojku pa šta je sad zar vam mevla nije sunce na kanafu dala.
Politika gdje uplete prste jadna ta firma .
Rudnog bogastva ima a para nema ,rudari stezi te kajseve sad je sve na vama ,da nahranite silne menadzere i propale direktpore, mismo naucili da vi strajkujete.
Opeta po siromašnom radniku . Zalosno ali izgleda da ipak nije toliko strašno , nema bunta
Klix koliko vas je propala privatna druzina Sda Banovici platila da objaviti ove laži o rudniku? Eob vas Bego Gutic
U Zakon o privrednim drustvima obavezno uvesti,da je osnivac duzan smijeniti Upravu Javnog preduzeca ,akk isto poslovnu godinu zavrsi sa gubitkom
Kako ustani iz mrtvih haha
Pišete trojka,Nikšić a niko neće da napiše one ljude koji su pristali na te mita i korupciji.Nije trojka par ljudi,to su naši sugrađani koje zaboli neka stvar za nas.Isto tako je sa svakom strankom,postave svoje koji pristaju na sve ali su puna usta patriotizma.Prsti prema strankama a naše prodane duše niko da spomene.Kakvi smo mi mentoli
IDEMO OPET 10 vs 1. Jbs radna mjesta,ekonomiju,vazno je sta FACETV kaze : bolje i sve nego SDA.. Narod je zasluzio siromastvo,tako su i glasali.
najnovija naredba iz sda centrale glasi " da se do kraja godine masovno otvaraju lažni profili kako ne bi bilo providno otvarat profile pred same izbore 2026 godine, kao što je to bio slučaj pred ove izbore"
vračajte Fadila, ode sve u pm sa ovom trojkom, uništiše sve što dotaknu, i samo nas uvaljuju u dugove
Nikakva steta i da propadne sutra. 500 ljudi u proizvodnji, 2000 ili ne dolazi na posao ili lezi i prima dobru platu. Firma za nepovjerovat'.
Koliko je lezihljebarosa nagomilano u rudnik da proizvode naftu i zlato nebi mogli pozitivno poslovati. Istrazite broj proizvodnih radnika i administracije jasno ko dan.
Ima li hrabrih novinara da posjete selo Tulovici, da se uvjere i napisu kakva se katastrofa sprema od strane RMU Banovici. Na 100 m. od naseljenih objekata otvorili su vertikalnu provaliju duboku 250 m. Unatoc peticiji mjestana da rijese pitanje naknade i iseljavanja nikakvog odgovora. Ceka se druga Jablanica sa mozda tezim posljedicama.