Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moze li to utjecati na nasu stabilnu ekonomiju i monetu?
Nakon velikog pada? otislo 5% u minus, prirodna korekcija, i sad, poslije par dana je vec dostiglo predjasnji nivo. Penzija spasena, staracko siromastvo jos jedan put izbjegnuto (ili odgodjeno), odoh da proslavim.
Samo odgađanje katastrofe, ali u svakom slucaju nece to nas dotaknuti jer je nase trziste izolovano kao sjeverna koreja.
Nije pad nego sell-off.
Kakvi mesetari sudbinama ljudi! kad leptir umre u SAD ili Japanu, svi moramo da patimo jer je eto indeks pao... globalna trgoovina nam je dosla glave
Aha stabilizovano trziste koje je izvukla nepostojeca virtuelna valuta bitcoin a ni to nece potrajati
Ja bacio cvaju milja franaka na bitcoin a ti igraj kladionicu
Da ljudi slusaju ove strucnjake i analiticare davno bi se ubili vazda nakve katastrofe u iscekivanju najavljuju.