Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kanton Sarajevo jači od BiH.
Koji si ti debil,zive od privrede ZD I TK,I KREDITA MMFA,FABRIKE NI 1 NEMAJU,DEBILU 1
Ćevap turizamIMAL VODE U MAJMUNGRADU,DALEKO STE VI OD TURIZMA,IDIOTI
Bice para
šeher najjači
Najtuznije je sto samo "odabrani" mogu ici na EXPO... Turisticka zajednica je prepuna nekompetentnog kadra.
Samo Konakovicevi ljubimci krecu iz turisticke zajednice i Muzur je hodo sa nasim parama i kupovo IPHONe. Samo treba glasat za NIP da nam ovaj fini Magoda negdje nacelnik bude.
Samo Federacija strogo, ovi iz drugog entiteta nek se prezentuju samo u srbiji i rusiji.
Koji si ti bolesnik,idi Erdoganu
samo slike bosnjackih kurava ponesi obavezno, i eto ti kozojeba u velikom broju, radi toga dolaze, a ne radi popisanih cevapa
Privrednicima iz RS ne bih dao pravo ušešća na EXPO jer nisu dali doprinosa.
Sram vad bilo na šta trošite novce. Sad će firme iz manjeg BH entiteta moći da se prezentuju, a taj isti entitet blokira odlazak. Imate prećih stvari u kantonu da ulažete, a ne da gi*ica vidi puta. Velika sramota. Te ste novce mogli uložiti u deponiju smeća ili neki novi sadržaj na Bjelašnici.
A meeting point of Western and Eastern civilisations - sta ako i Turska ode pod istim sloganom? Kod nas je vise: A meeting point of western and eastern occupations.
GLEDAJTE OVE GLUPAKE VLADU KS PLAČAĆE I LAKTAŠIMA NASTUP U DUBAJIJU MRŠŠŠ 5 KOLONA NA DJELU
Ne, ovo je dobra stvar. Samo treba dati prostora onima koji su se potrudili za ovo a oni koji ne - Marche!
Sigurno se putuje naguzove.
Okej, okej, tuourism, okej aj em hir, haaaaj hauuu ar juuu bitch