Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sve redom sve koji cak i plate primaju kroz SNSD i sve glasace Dodika redoom sankcionisi.
I napomena taj AI vam je katastrofa jer nema logike da oznaci komentar u kojem nema ama bas niti jedne rijeci koja bilo cime vrijedja ili nesto nekulturno napisano cist komentar sa rijecima koje nemaju veze sa bilo kakvim nezeljenim sadrzajem tipa ''gasenje''. Pa stvarno ste presmijesni
Fakat AI uzas. Iz rubrike ko ti je ovo radio hahah
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
500milijona covjek zaradio odnosno pokro dodo naravno
Hahah jao, Dodo sve pravi ljudima u gersu međeđu uslugu a oni ga tetoviraju sebi na tijelo hahaha
Forto je susramljen
To je pravi menazer, nema pojima koliko je kome duzna firma ili jos bolje pristaje na interviju gdje ovako gupavo objasnjava.
Ljudi su u pravu, kako vas sa KLIXA nije stid s ovim AI. cirkusom, pa da ste seoski portal kojeg vodi i uredjuje IT student bez para, bolje bi izgledalo nego ovo vase.
Dok se ne obelodane pljačke bakira, dodika i čovića i to se okonča sudskom presudom nama nema izlaska iz ovog mulja koji su nam skrojili nazi-onalisti!
Vezi konja gdje ti aga kaže!
Nek osnivač povuče goric u za p
Izbacio mile iz svog pjevackog repertoara ne moze nam niko ništa
Kaže šta mi mogu sankcije, ja tamo ionako nemam namjeru putovati. Kad ono cvrc
Mislim da ce vam predsjednik Dodik pronaci neko rjesenje njemu sankcije nista ne mogu...jos malo i sami cete vi otjerati Dodika
ma nije to ništa, šta je to ba. Bitno je da vas mile potapše po ramenu. Kakve sankcije kakvi bakrači. Ta će amerika, vi ste nebeski narod. Ko vama sta moze.
Ma kakvi racuni, plate i slicno. Ko jos tamo zivi od novca? Tamo se samo srbuje, nista vise. Preporucujem Amerikancima da se bolje informisu.
Ma samo gasi sve, jah, vi bi uz ruje a 90% posla sa amerikom i europom. Hahahaha, hajde sada na snsd skupove, placajte kampanje, otpustajte glasacko tijelo. Šmrc
Ma , zar nije Milojko svojevremeno rekao da se ponosi sto je pod sankcijama ,...I zar nije zapjevao( pod satorom) onu poznatu ; ..ne moze nam niko nista ..itd...Eeee..!., Sacekaj jos i ponedeljak i izvlacenje kuglicaa.., Hajhhahhaaa...! Ode Mile ,..Lajkovackom prugom...
pukli ko tikva