Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Propade Draganov plan
Jel Vam sad jasna uloga Žuljevića i Mašića u instalaciji Vukoje u Ustavni sud BiH? Jesu li slučajno obojica sudija Hrvata bili protiv a svi ostali za presudu kojom se osujetio pokušaj Čovića da poništi legalnu kupoprodaje fabrike u Gornjem Vakufu koju je Čović begenisao.Trojkaši, vaš udarač pečata se pokazao već na prvoj presudi kao igrač HDZ .
Koliko god te ovi iz SDA placaju, malo je. Vrijedis svake pare.
HDZ je tu kriv, to su činjenice. Žalbu na kupovinu su uložili ljudi koji nisu imali veze sa slučajem. Barem da je bio neko ko je također pokušavao da kupi, ali ne. Kad je to sve leglo, u nekim krugovima HDZ-a i njihovih pristalica se čulo i ovih dana "kako ste mogli dozvoliti da B. kupi to U SRCU (tzv) Usk.?"
"...o ovom slučaju u više navrata oglašavao i lokalni HDZ BiH..."potpredsjednica Ustavnog suda Valerija Galić i sudija Ustavnog suda Marin Vukoja bili su protiv ove odluke." Zato smo i izabrali Marina Vukoju kao stručnog kandidata bez dana u sudnici!
SDA I HDZ su dvadeset pet godina apsolutni vladari u Gornjem Vakufu. A ova firma je od rumenog SDA ministra koji je je malo je reci povla. Fuj.
Pa i laiku je jasno da su vukonja i ova hrvatica igrači hdz.oni i pravo ko ateista za vjeru sto je stručan.nisam ljubitelj komšiča al da ga nema ovi bi bili još gori
"Potpredsjednica Ustavnog suda Valerija Galić i sudija Ustavnog suda Marin Vukoja bili su protiv ove odluke."
sudija na bolovanju van bosne i hercegovine? nista ostaviti kako jeste a njemackom kupcu bih sada nalozio sudiji da vrati sva ulozena i ne ulozena sredstva. cisto da bi poceo raditi posao kako treba... valjda ce ga 5.5 miliona opametiti...
I sad da je pravna drzava kantonalni sudija bi letio s posla....
Evo gospodo iz nametnute trojke je li vam sad jasno da ste imenovanjem Vukoje glasali protiv BiH. Slijede izbori trojku treba kazniti za ovakva nedjela.
Jel vam sad jasno da su Valerija Galić i Vukoja igrači HDZ i Čovića, dakle stranačke sudije. Ne može biti slučajnost da su obojica sudija Hrvata glasali protiv a svi ostali za. Galić je iskoristila pravo da dadne dupli glas kao predsjednica u interesu HDZ. Dakle, laži Žuljevića i Mašića da to nisu stranački kadrovi na startu su potvrđene kao laž.
kad cujem hdz ili sda ili cak IZ odma mi se dobar rucak vraca
Bravo za US. Samo jako protiv skhutorije.