Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To ona sto je kace za retrovizor da se osusi do Sarajeva?
@karafeka zezam, jeo sam i stvarno dobru visocku pecenicu 😊
Nisu visočke varalice krive za to....kriv je auto-put jer se ne osuši dovoljno....
Na dunjaluku nema boljeg na koso od visočkog. Neka priča ko šta hoće.
@thea Kupujem na pijaci. Omirišem pa mi osiječe komadić pa pitam za cijenu i kažem da baca na vagu.
I jest brend, ali kao jedna od najvećih prevara u svijetu
U mom mjestu jednom komsiji lopovi obili , susaru i pokrali mu svo suho meso.I ostavili mu poruku : " Meso ti je super ,a katanac ti k...cu nevalja " .
Valjda ,Visocko suho meso ili Visocki prsut.Pecenica je pascetina.
Ovo na slici ti je upravo pečenica, bolje rečeno slatka peka!
Ovo na slici je krmetina
jesi li pozelio?
Brend su pohlepom sami uništili. Kupuje samo nostalgična dijaspora.
Trebalo bi da ima i specijalni naziv npr “ SIROVO A SUHO MESO ONLY IN BIH “ sastav : govedo argentinsko IV klasa , so tuzlanska , biber , bijeli luk u prahu
u Visokom nevaljaju krave i ovce, a kamoli ljudi
nema bolje
Nije ovo lose, ali nema suhog mesa dok meni jarani iz Duvna ne donesu.
to kofol hrvati i slovenci rade zasticuju neke stvari a meso ko meso osusis nepametuj i jedi.
Jebbo meso koje kuurac nije napravio.
Topla preporuka visocacima Uzmite recept susenja mesa kao u Sandzaku i imacete hit brend
Enes Begovic kad krene iz Visogog okaci na auspuh komda mesa do Sarajeva osusi nema noljeg brenda.
Visocki stil-krava se kolje ekipa sjece meso u velikom loncu punom vode i soli meso se ubacuje i drzi par minuta odatle u susnicu na jak dim i visoku temperaturu sutra ujutru na pijacu...sto se ne proda za 14 dana ide na mljevenje pa u sudjuk...visokom kaznom kaznjavati ovaj stil...moj stil krava se zakolje i isjece na djelove sutradan se reze i ide u pajc 15 dana a potom u susnicu na lagan dim i nikakvu toplinu..ako je vani pretoplo mora na visoku temperaturu...susenje traje od 4 do 7 dana
Jel svinjska?