Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RS propada i sankcije, polako ali sigurno, djeluju.
25 i više godina po vama RS propada... Brinite vi o vašem deliću iz federacije.
Insalla
Svejedno će radi magle slećati u Mostar ili B.Luku
Ima najmanje 10 gradova u njemačkoj i okolo gdje će letovi uvijek biti puni, plus gore skandinavija. Treba formirati domaću kompaniju i to sve pokriti.
I taj Wiz Air ko neka dronfulja cas hoce cas nece. Gonite se vise u PM.
Nije nego imaju posla sa nepouzdanim, pa se osiguravaju ljudi... Nadam se uskoro liniji za Budimpestu, ona je bila odlicna jer si povezan sa svim wizovim linijama, a i gradcje odlican..
I taj Wiz Air ko neka dronfulja cas hoce cas nece. Gonite se vise u PM.
Operacije iz BL smanjene za 2.4% za ovaj zimski period....:) ...i gle ti šenluka na komentarima ko da će njima u dzep. Opet ti koji dolaze u Sarajevo ce vecinom za Jahorinu
Cifre govore suprotno tvojoj tezi. Pročitaj članak još jednom. Sjedi, jedan!
WizzAir iz Tuzle sa prijašnjim destinacijama ... top vijest !!
Amsterdam?
Klix.ba......zašto je GM: srbi, hrvati, jevreji, zločin, genocid i sl.......pa valjda se mora napisati i neki komentar u kojima se zajedno pominju naprijed navedene ne tako lijepe riječi.......
Banja luka bijeloga hahahhaahahaha
Mozda je g l u p o pitanje. Moze li neko objasniti najbolja varijanta let Sarajevo-Munchen ili Tuzla-Munchen koliko kosta to otprilike?
Zavisi koliko unaprijed rezervišeš kartu. Najjeftiniji let koji sam uspio uganjati 9. Prosjek je oko 30-40. Odeš na stranicu Ryanaira za letove iz Sarajeva ili Wizzair za letove iz Tuzle i pogledaš i usporediš.
Imas iz Tuzle sa Wizz air-om za 29 maraka za npr. 14.11. prema Memmingenu, sto ti dodje zapadni dio Minhena.
To nije dobro jer i BL je dio BiH i ima gradonacelnika patriotu koji je cak i spomenik nasem bosanskom kralju Tvrtku podigao
berlin !
Bas ce se zimi naletit iz sarajeva
Zaboli me tuki
Zato sto si zensko