Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Memorandum SANU treba biti na zidu svakog Bosnjaka da bude svjestan uzroka i posljedica naseg stanja
Moj Harise niko od Bošnjaka iza tebe stati neće...
Hocemo i stojimo.
Haris Memić bi nam mogao govoriti i o nezakonitim radnjama kada je u pitanju zapošljavanje njegove supruge u UINO. Mogao bi nam govoriti i kako je istovremeno radio kod dva poslodavca a nije zakonito dijelio radno vrijeme. Kad nam ovo objasni nek se bavi drugima. Zaboravio Hare da su mu džepovi puni oraha.
Jos malo i Banjaluka glavni grad Bosne i Hercegovine.(ako vec i nije) Cestitam SDP,NiP i NS i ovo ode u Banjaluku.
Kakav je ovo naslov teksta? Zamjenik direktorice, dakle, o njemu je naslov teksta, a u zagradi piše SNSD. Kako novinari na portalu pišu naslove i koliko ima grešaka! Svašta!!
U Bosni su na vlasti samo kriminalci! Bosna je Eldorado za kriminalne grupe koje sebe nazivaju politickim partijama!
U Bosni su na vlasti samo kriminalci! Bosna je Eldorado za kriminalne grupe koje sebe nazivaju politickim partijama!
Do 2007 je bio zajedno Institut za mjeriteljstvo, standardizaciju i intelektualno vlasništvo. Tada je premijer bio Branković i razdijeljen je po ključu, mjeriteljstvo u Lukavcu, Intelektualno vlasništvo u Mostar, a Standardizacija u Sarajevu. Tako da su te podjele davno napravljene, a direktor uvijek dolazi po stranačkoj liniji.
Sad je na potezu tuzilastvo!
Taj Konakovic i druzina su dobili samo glasove u Kantonu Sarajevo. Sto lpgicki znaci da nemaju pravo bilo sta na nivou BiH da donose zakone.
da bi promjenio nacin formiranja vlasti ne mozes samo lupat po klixu.. moras se politicki aktivirat i uraditi nesto konkretno a ne lajat... neces nista promijenit
cuvajte svoja uhljebljena mjesta
Nju je Konakovic postavio jer je dao direktorsko mjesto dodiku.
Dobra riba
Pitam se, pitam ko li je ono dao tu fotelju Dodiku. Do sada od rata do ovih izbora nikad nije mogao ni primirisati Institutu a onda mu je neko servirao na pladnju
Konakovic i trojka.
Sve su to trojkini kadrovi, svanulo?
Baketa trulog treba postaviti ovdje