Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se sjetim epizode u kom homerov mehanicki pijetao se ljulja i kljuca tipku u atomskoj centrali a Homer hrce...
Ili kad kaze press any keyyy which is any key
Klixe, ubacite nasha slova!
Ako ova AI ne sjebe klix nece nista.
Posto li je taj program, svakog pfeniga je vrijedan.
Mislim ja afrikate uopce ne koristim, ali mi je problem citati druge komentare. Povraca mi se. Zbilja. Ono nema slova nikako. Precudno.
Ali ne kontam, samo vrijedi za komentare?????? Nkm.
Ovo zbilja nema afrikata ?????? Omg.....
Ova ista Banka je bila uhvacena da otvara dodatne bankovne racune musterijama bez njihovog znanja kako bi im dodatno naplatila. Kakva banka takvi i radnici.
Izguglao banku,svaka ast
Zar je mjerilo da neko radi brojac otkucaja na tastaturi ili pomjeranje misa ? Zar se i to mora mjeriti i posmatrati ? Na kraju kakav je to i uposlenik a i poslodavac da je takav odnos i da se tako mjeri radi li neko ili ne. Ne zna se ko je tu gori u toj prici.
mozes imati 2000 apm ako rokas po tastaturi onako bez ikakve svrhe. ali zar ne postoji neki realan rezultat, proizvod tog radnog mjesta? ako nemas drugu obavezu na poslu osim da mrdas mis da se ne zakljuca pc onda imas ozbiljan problem egzistencije.
Strelica dole i zaglavis spajalicu
Ja volim SDP
Estetski ovjek prezime bilo kakav rad osim robovskog u kontekstu da su mu drugi roblje. S druge strane etiki ovjek prezime ovog prvog jer kri pravilo o vlastitoj edigovornosti. I na kraju religiozni ovjek je prevazisao i prvo i drugo i samo kae AKBD.
Trebao si useliti na cas pravopisa