Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drugi problem jeste uvozno meso, npr Bajra uvozi meso koje onda prodaje pod etiketom domace meso....meso smrdi, samo ga vruce mozes jesti
nista o kvalitetu se ne prica, skoira se ako pitas, sve je pod parolom domace ali kada probas pravi domaci proizvod shvatis sta se radi, truju i kradu narod
Da li iko kontrolise kvalitet hrane na nasim pijacama..sve puno pesticida
Program je šuplja. I ove razne udruge što nas zastupaju poput Mamić Z. na.ijem na k. Maslac Meggle 250 g. u Njemačkoj 1,79 u Robotu 8,75 KM.
Sve je skupo.Cjene ko u EU a plate male.
A Trojka odbila da glasa za povecanje minimalne plate u FBiH.
Čuj ovo, EU štiti potrošaća. Potrošać i služi da mu se uvali, opljačka. Puste šuplje priće. Sam sebe možeš zaštititi.
Vlada FBiH pokušava unaciti medijsku priču kako je jaz između uplaćenih sredstava za penzije veliki . Vlada je kriva što Poreske,po zskonu nije prisilno naplatila preko 2 milijarde duga doprinosa ,jer su joj to sve prethidne vlade omogućile . Penzioneri trebaju tužiti vladu da nadoknadi ove 2 milijarde jer su dužnici državne firme ,uz prećutno odobrenje vlade . Dosta je pljačkanja penzionera od strane vlastite države .
Zastita mudo marjanovo..u hrvatskoj na pijaci kila nektarina 10 maraka.. nemojte nas stitit majket
Ja se u Bosni u neregulisanom trzistu osjecam zasticen ko pande u zoloskom vrtu..ne dirajte nista..piskim se na eu i njihove gluposti
još jedna mjera EU LIDL imperijalizma
teorija je jedno a praksa totalno nešto drugo Eto zaštititi kupca će tamo neki ""veliki vlasnik"" nema šanse kako bi on bio veliki bogati da pazi na kupca. Evo primjer koji sam vidio milion puta voče i povrće se počinje kvariti ali cijena se ne smanjuje sutra dan isto to se baca u kontejner kao trulo.
Realno svi rijetko.kupujemo na pijaci, fakat svi idemo u Bingo, Konzum, Merkator itd... jer tamo sami sebi proberemo svaki artikl, i stavimo na vagu i to je to, a cijene jos i jeftinije budu. Sve drugo je budalestina.
jes sve otrovno
Na ovome, kao i na svemu drugome što bi trebalo raditi za građane i seljake grada Sarajeva se poslovično ne radi - ništa!