Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Njemačka na svakom koraku uvodi sebi sankcije, a ne Rusiji. Kina trlja ruke... Za desest godina će Njemačka tehnologija biti zastarjela i dugo će gledati Kinezima u leđa...
ima istine jer Njemacka kao i BIH je imala nametnutog visokog prestavnika
I Siemens ce im bankrotirati
Btw. izgradnja nuklearnih elektrana na otvorenom, u svijetu koji se nalazi u opasnosti od III svjetskog, nije najpametniji potez jer ce one biti prve mete
E moja Njemačka...gasi nuklearke a ovi ljudi pokreću i to kakve, razvijenije i modernije...svaka čast
isto nama rade za termoelektranu, samo da se ne razvija jug da ostane zapad dominantan. banda kolonistička
Opet kake ovi iz Siemensa
Doce iz Kine i to 10x jeftiniji i bolji.
Koga nema bez njega se može.
Koga nema bez njega se može.
l i c e mjerni g e r m a n i
Turska odavno ide svojim putem i americka i evropska podvala vise nije prisutna u Turskoj. Erdogan je to klinicki ocistio.
Da, da, zato milioni Turaka idu zivjeti u Rusiju, a ne u Njemacku. Oh, wait...
Nije ništa do Siemensa niti Scholtza već do gazda preko bare! Njemci su više zabrinuti nego Erdogan!
Te gazde su dvaput ostavljali kosti svojih sinova poevropi zbog Njemacke. Ne zele trecu put. A Simens nema zamjene, isto kao i mikroprocesori od gazde.
Pa kad budes ozbiljan igrac i ne budes svercao djelove za Rusiju ovakve stvari se nece desavati.
Nije to šverc već legalna prodaja. Isto kao sto Usa prodaje ž i d ...
Dino Z slazem se ali su i sankcije "legalna igra". I tako se diplomatija prelama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nekad je trebalo ustati i reći Siemens. Žalosno je sve ovo čitati, u jednu međunarodnu kompaniju svjetskog glasa je ušla politika.. Slično se dešavalo za naš Blok 7 da se izgradio BiH bi bila energetski centar regije.. A ovako, što politički, što neznanjem trenutne TROJKE odošmo u energetski kolaps. Samo kukaju i jade se..
Turskoj treba EU poceti lupati sankcije, dosta su se razbahatili sa Rusima.
EU sama sebi lupa sankcije iz minute u minutu. Skoro Financial Times pise "Da li je Njemacka Opet Bolesnik Evrope? Sami sebe unistavaju sa glupim potezima. Rast Njemacke ekonomije u 2024 je 0.2% dok je 2022 bio 7.05%. Ogroman pad. "Is Germany the sick man of Europe once again?" https://www.ft.com/content/2135f8c7-dd60-463c-9bd5-5a907d5f8f1e Dobar clanak.
A za nas Blok 7 ne moze???