Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja koliko vidim na slikama Brko radi a poduzetnica se naslikava....mislim da je to i cilj ženskog poduzetništva
Zerina Gegić primjer je važne i hrabre poduzetnice - prodaje 5 pari obuće. Nego kad će članak o ženskom rudarstvu ili ženskoj građevini?
Vidim u komunalnom preduzecu ovi sto postavljaju cijevi kanalizaciju i to samo muškarci.Nigdje ravnopravosti tu
Karnona,sve dok ne počnete zahtjevati jednaku kvotu ili onu od 40% u rudnicima,građevini,rudarstvu ta svoja prava i ravnopravnost mačku o onu stvar možete okačiti.
Morate shvatiti sta je poduzetnistvo prvo. A onda pisati o istom. Ispade onaj sto plese na carsiji poduzetnik
Ne znam kako ženama nije jasno da su ovim forsiranjem i tim silnim feminizmom sebe dovele u poziciju da se one istuču iz nečeg što je normalno. Zašto se mora pričati o ženskom biznisu kao da je to biznis koji pokreću neki gubavci? Ako si sposobna i voljna radit bujrum. Ali da imas neke početne prednosti jer si ti kao žena u biznisu e pa ni to nije ok!
Ne postoji zensko ni musko poduzetnistvo. Zna se sta je poduzetnistvo, imas pare, ulozi, bori se, koga briga ko si i sta si.
Samo nek rade.Jos koji sepet na ledja nek stave,dok im muskarci, il' fataju zjale,il aminaju,il bistre politiku.Uglavnom ne zahmete se ni za sta.
pocetak teksta je bio dovoljan da ga ne procitam do kraja. naznake da zene nemaju podrsku prilikom pokretanja biznisa u smislu da kao muskarci imaju su u najmanju ruku r e t a r d i r a n i
Sretno Zerina
Žensko i muško poduzetništvo, u čemu je razilika? Želiš da nešto napraviš, fino zavrnes rukave, slomiš se i guraš, spol je nebitan.
Vidi brki ruku je*o li ga brat glibavi.
@vratijaseTito sto ce mi njegova kuca kad imam svoju, pobogu. I ne znam za tu cudnu opciju gdje zene godinama “mlitave” a muskarci ne, kao oni ce zamjeniti mladjom,mogu i zene da zamjene mladjim ako je u tome stvar. Zene sve mogu sto mogu i muskarci, multitasking im cak bolje i ide.
U SA su izračunali da se današnji visoki standard nemože održati bez radne snage žena. Sad se gradni novi Las Vegas u SA bez religije. A žele nabolju inteligenciju svijeta za nove tehnike, IT, Medicina, Elektrotehnika, ... Oni mogu uspjeti jer imaju fondove... Iran Rusija Irak Sirija nemaju puno vremena nakupiti nešto love iz naftnih derivata
Gdje je žensko u trojci??? Forto stidi se
“Još nisam čula da je muškarac pitao za savjet kako uskladiti posao i obitelj.” Kad bi krenule jos i teske fizicke poslove obavljati, kao rudarstvo, gradjevina, ove sve ostale Bog nam je svjedok obavljamo, cemu muskarci osim za “produzenje” vrste?
Daj Klixe ovakvih clanaka vise, citav dan neka baba u vijestima. Pomoci ce i Vucko da se prosiri proizvodnja
Dame treba pogurat ♥️