Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Dzevade, sve ti to fino upakujes i, ruku na srce, vazda nadjes neki nacin da raji zamazes oci svojom spikom. A tek ministar sto to umije, ma strasno. Pa bolan, zar stvarno mislis da moze opstati nesto, kome si vec doveo konkurenciju (AJet)? Cuj do oktobra, i od oktobra taj isti AJet treba da leti za Istanbul, i mirna Tuzla. Sta je sa povratkom wizzove baze, sa Ryanair-om? Sta je bolan bilo sa cargom? Sta ti radi osoblje sve ove mjesece bez onolikih letova? E moj Dzevade, mucis me...
U bilo kojoj drzavi na svijetu (osim ove) bi se dao otkaz zbog moralnih nacela cim je otisao Wizz ili bi ga politika rijesila po kratkom postupku. Umjesto toga on se sepuri kao da je doveo LH i TK..
čovjek nema validnu diplomu, treba mu sipu i tužilaštvo poslati. Ima li iko da se pozabavi njegovom diplomom. Ova država treba da se raspadne odavno, zbog ovakvih ko sto je ovaj direktor. On je samo kap u moru.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@Bilbalo sve sto si napisao je krasno i divno i sve si u pravu. Ako ti mislis da je aerodrom Tuzla dobra investicija, onda brate ti ulozi svoje pare ili tu svoju investicijsku analizu posalji Rayanair-u. Ne mlati gloginje tudjim k*r*e*. Gdje nije Ryanair zainteresovan, zaboravi da je taj aerodrom isplativ.
Korak naprijed ,nazad dva . Vječita tema aerodrom Tuzla
čitam danas iz osijeka let za london 15.00 eura sa jaranerom ili ryanairom https://www.index.hr/mobile/shopping/clanak/ryanair-opet-ima-popuste-evo-gdje-mozete-otputovati-za-1499-eura/2592849.aspx
kako god neko gledao ali je uvijek lijepo vidjet kad ovi vodeni topovi pozdrave dolazak novih linija ma koliko mala recimo bila ali srce zaigra.
Kad i ovi vide da nema koristi i zarade, dignuće i oni ruke od ovog..
Sto se turizma tice mi smo jedna RUPA. Ljudi koji misle da kod nas ima nesto zanimljivo nisu izasli iz BiH. Sta god kod nas i ima nesto da se vidi to vec u austriji ima 10x vece i ljepse da ne idemo dalje.
Imamo najveću balkansku dijasporu a niti jedne domaće aviokompanije da je uslužuje - i to da još pare ostanu u BiH.
rano brate sabahilde
ne kontan.. jel ti mislis da u Mostaru zive samo rvati
Ide pegas životom
LET ZA TURSKU?????????????????????????????ALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO DIJASPORA JE NA ZAPADUUUUUUUUUUUUUUUU...NJIMA TREBAJU LETOVIIIIIIIIIIIIIII...HALOOOO MAMLAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Jes ali uhljebima treba godisnji u turskoj
bravo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa koliko su vode potrosili na zaljevanje dobrodoslice aviona, red je da traje bar jedna kompanija.
Znacajan dobidus spram ukidanja desetina destinacija po Njemackoj Svedskoj Norveskoj Danskoj sad ima jedna u Tursku
Ako Zapadne avio kompanije nisu zainteresovane za Tuzlu onda ne treba kriviti nekog ko jeste. Očugledno je da Austrian, Lufthansa, Swiss, Agean, British Airways, itd nikad neće doći jer ih ta destinacija uopšte ne interesuje. A tračati, pričati sve najgore o nekom ko hoće da leti za Tuzlu, ko će donositi zaradu tom aerodromu je podlo i heyterski.
Pegasus je najavio i letove za Zapadnu Evropu ali ne može sve odjednom. Nije bez veze ona poslovica ,Još se nije rodio ko je narodu ugodio.
Ne moze Pegasus iz Bosne letjeti za Evropu jer Turska nije dio zajednickog evropskog prostora kao Bosna i EU zemlje.
Postoji mogucnost za to ali sa novom kompanijom. Npr. Pegasus Bosnia. Ako je to Pegasusu u interesu mogu napraviti letove za EU is SA i Tuzle. Ako je potraznja tu i ako je stabilna kroz citavu godinu onda to moze biti interesantna ideja. Ali cisto sumnjam da je potraznja u Tuzli dovoljno velika i konstantna za taj potez.
tako je, daj nam 30 letova dnevno za Istanbul, sto iz Sarajeva, sto iz Tuzle. a u Europu cemo ici kanticem, 28h truckanja... sto da ne. za bolje i nismo izgleda. :)
Sreca pa sam blizu Tuzle, ali i Beograda
Ti i jesi za Kantića.
Slijetanje na ovaj aerodrom nije za one slabog zeluca. Kad ga brat zavrti pod 90 utroba izlazi na susjedno sjediste.