Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
citaj : dok imamo nafte i dok se moze prodavati ovako skupo, da mi napravimo sve sto mozemo pa da nam kasnije nafta ne bude potrebna.. pametno
Nafta se nikad neće iscrpiti, a neće se nikad ni izbaciti iz upotrebe! Ako možeš zamisliti da kamion sa teretom od 40 tona 2000 kilometara pokreće neka baterija...razmišljaj i dalje tako. Sva sreća pa su baterije ekološki prihvatljive, zakopaš je u zemlju i od nje se preko noći stvori prirodno gnojivo za naše fine biljčice...
Druže do prije 100 godina niko nije mogao zamislit da ćeš imat taj kamion a kamo li da će ga pokretati neka baterija, a vidi sad.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jos malo i dole ce demokratija udariti…
mislis demoNkratija
Treba Mekku i Medinu napravit nezavisnom teritorijom kao što je to Vatikan pa onda nek rade šta hoće..
Ko normalan bi isao u KSA kao turista? :D Posebno ako si zena, moras biti retar*irana da odes dole i trosis pare dok mozes uzivati bilo gdje drugo bez ikakvih ogranicenja.
Jelde, ne moze se tucati sa italijanima, francuzima, crncima. Bit ce suha tokom svog godisnjeg. Dobro ti je zena pojasnila kako sta.
Kad nafte nestane morat ce beduini od necega da zive
Ne bih tamo isao da mi plate. Nista me njihovo ne privlaci
Prvo treba da se nauce kulturi ponasanja, toleranciji, da odbace rasizam, da nauce postivati druge kulture, Obicaje I religije, da se obrazuju, da nebudu kvarni I dvolicni STO CE SE TESKO DESITI JER SU GENETSKI SVI KOMPLETNO BOLESNI I RETARDIRANI.
Čuj da odbace rasizam. A na hadž svi dolaze. Puko si druže moj. Pogledaj Ameriku. Policajac ubija crnca kako hoće.
Jeftino stvarno ali ipak nema ići tamo jer žene strankinje na plažu u bikiniju neće ići. Ako promijene kao u UAE pa eto
Ne mogu ni u francuskoj u burkiniju na plazu da idu. Sta sad?
cuo sam da ce im na otvaranju svirati MEGA CAR
@genauso https://www.klix.ba/auto/njemacka-testira-trole-i-vodove-iznad-autoputa-za-elektricne-kamione/211027113 ne kazem da ce u skorije vrijeme da se ukine upotreba nafte, niti da ce je zasista ubrzo nestati, poenta je da oni koriste resurs koji imaju i od kog zavise u potpunosti, da naprave situaciju da ne budu zavisni od toga.
Pa sta je to za njih sića. Inace tamo se prihod on nafte dijeli 50-50 kraljevska porodica i ostatak drzave. U vlasnistvu kraljevske porodice je ARAMCO koji je vrijedniji od Apllea
Nasa precepcija milijarde i njihova percepcija ne moze u isti kos. Tako da je ovo za njih sitnis. Moglo bi se reci spram bogastvom da je ovo sirotinjska investicija. Isto porediti centralnu banku BiH i SNB u Swici.
Dakle pare iz EU idu u SA koja istoj prodaje rusku naftu.Tko zna,zna i ljudi nisu gadljivi na pare.
Fantastična stvar. Treba ih pustiti da se obrazuju , omekšaju i onda ćemo im poslati ove naše stručnjake što su bili na vlasti 30 godina da ih rasele.
Predznak kijametskog dana u hadisima je zapisano da ce arapi cobani bosonogi svi obuci cipele da ce cobani graditi nebodere kao sto je sad slucaj negdje sam procitao za ove arape da ce se naseliti po bosni tu je kraj tad nastupa kijamet
Koja je ovo glupost i promašaj, pa jedna ulica zatvorena i kolaps, nema šanse da dodješ na drugu stranu "grada". Sigurno će napraviti tribine sa strana da turisti gledaju mještane u ovom akvarijumu.
Samo ću reći: Ja kakve je kupleraje Pešta imala.